AKO JE I VAS PREVARIO, JAVITE SE POLICIJI! Hrvat se predstavljao kao radnik TV Foks i nudio posao u EU! (FOTO)
Foto: MUP Srbije

Pokrao boga oca

AKO JE I VAS PREVARIO, JAVITE SE POLICIJI! Hrvat se predstavljao kao radnik TV Foks i nudio posao u EU! (FOTO)

Sumnja se da je S.Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri, statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije
Objavljeno:

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.Š. (1977), državljanina Republike Hrvatske zbog postojanja osova sumnje da je u Beogradu izvršio više krivičnih dela prevara, lažno se predstavljajući kao radnik Televizije „Foks“, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Paukovi odneli vlasnicima automobile noć pred maraton, OČISTILI NOVI BEOGRAD OD KOLA! (FOTO) Sumnja se da je S.Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone

oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri,

statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije. Za tu uslugu uzimao je novac u iznosu od 40 do 50 evra zbog navodnog „regulisanja“ papira za odlazak u inostranstvo.

foto: MUP Srbije

Osumnjičeni je obećavao i vlasnicima frizerskih salona i ugostiteljskih objekata da će u njihovim objektima snimati neke od televizijskih emisija, uzimajući novacu iznosu od 100 evra sa obrazloženjem da su to troškovi ugovora koje će oni naknadno samo potpisati sa televizijskom kućom.

S.Š. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu Postoje osnovi sumnje da je S.Š. oštetio veći broj građana i privrednih subjekta, pa policija poziva oštećene da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na broj telefona 011/ 3008-140 u Policijsku stanicu Novi Beograd. (Espreso.co.rs)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.