"JA SAM SAMO HTEO DA GA PROBUDIM": Sramna odbrana Milana optuženog za UBISTVO ROĐENOG BRATA u Nišu
Foto: RINA

STRAŠNO

"JA SAM SAMO HTEO DA GA PROBUDIM": Sramna odbrana Milana optuženog za UBISTVO ROĐENOG BRATA u Nišu

Milan Grujić je otpužen da je počinio krivično delo ubistvo

Objavljeno:

Suđenje Nišliji Milanu Grujiću (45) optuženom da je u noći između 5. i 6. maja prošle godine godine krvnički pretukao pa udavio svog brata Sašu Grujića (52) u njihovoj porodičnoj kući u Požarevačkoj ulici u Nišu, nastavljeno je danas u Višem sudu u Nišu usklađivanjem pisanih dokaza koje imaju sud, tužilaštvo i branilac okrivljenog.

Grujić je prilikom iznošenja svoje odbrane, na jednom od prethodnih ročišta, negirao krivicu i istakao da je njegov brat preminuo prirodnom smrću jer je pao nakon što je popio više tableta bensedina, s obzirom da je bio pod psihijatrijskom terapijom.

Milan je danas ponovo negirao krivicu za smrt svog brata Saše.

“Zaista ne znam odakle njemu toliki broj povreda na telu. Kada sam ga pronašao nepomičnog, pokušao sam da ga probudim i drmao sam ga, ali ovo ostalo nije mi poznato”, izjavio je okrivljeni pred sudskim većem.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva Niš Milan Grujić se tereti da je brata udario prvo pesnicom u glavu, da ga je šutirao kada je pao a potom udavio šakama. Onda ga je presvukao i obukao mu odeću za sahranu a posle toga pozvao Hitnu pomoć i prijavio prirodnu smrt. Mrtvozornik je videviši odricu ispod oka obavestio policiju, pa je po nalogu tužilaštva urađena obdukcija koja je pokazala da je smrt nasilna i da je Saša je zadavljen stezanjem vrata, pa je Milan uhapšen posle zločina i zadržan u policiji.

Milan Grujić je otpužen da je počinio krivično delo ubistvo za koje je propisana kazna zatvora od pet do 15 godina.

Završne reči u sudskom postupku za bratoubistvo koje je šokiralo stanovnike Niša zakazane su za 16. novembar.

Bonus video: POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

02:09

POTREBNO UTVRDITI KADA JE LICE SVESNO POČINJENOG UBISTVA! Advokat o tretmanu dečaka osumnjičenog za ubistvo druga

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.