UŽAS U PANČEVU: Pijani tinejdžer (16) drvenom gredom PRETUKAO oca!
Policija, Foto: Filip Plavčić

NASILJE U PORODICI

UŽAS U PANČEVU: Pijani tinejdžer (16) drvenom gredom PRETUKAO oca!

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo da Viši sud u Pančevu sasluša maloletnika, ispita svedoke događaje, obavi potrebno veštačenje kao i da pribavi mišljenje nadležnog centra za socijalni rad

Objavljeno: 09:43h

Više javno tužilaštvo u Pančevu je dana 09.10.2023. godine podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema maloletniku (rođen 2008. godine) iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Zahtevom se maloletniku stavlja na teret da je dana 26.09.2023. godine u popodnevnim časovima u Vršcu, u kući u kojoj živi i na dečijem igralištu u blizini kuće, u alkoholisanom stanju, primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem, ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svog oca, pri čemu je koristio sredstvo podobno da telo teško telesno povredi i to drvenu gredu.

Policija / ilustracija
Policija / ilustracijafoto: Instagram/192_rs

Tužilaštvo je u zahtevu predložilo da Viši sud u Pančevu sasluša maloletnika, ispita svedoke događaje, obavi potrebno veštačenje kao i da pribavi mišljenje nadležnog centra za socijalni rad.

Bonus video:

00:50

ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.