"U ŠOKU SMO, NE MOŽEMO DA DOĐEMO SEBI": Potresna ispovest dede ubijenog Dejana čije je ubistvo NARUČILA SUPRUGA!
Ubijeni Dejan P., Foto: Društvene mreže

tuga

"U ŠOKU SMO, NE MOŽEMO DA DOĐEMO SEBI": Potresna ispovest dede ubijenog Dejana čije je ubistvo NARUČILA SUPRUGA!

Dejana P. pretukle su tri osobe na smrt po nalogu njegove supruge

Objavljeno:

Mog unuka je ubila žena, još uvek ne mogu da shvatim kako je došlo do ovoga? Već 10 godina su zajedno, imaju četvoro dece - kaže za deda Dejana P. koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći.

Nakon više od tri meseca, Slađana P. uhapšena je i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga!

- Danas smo svi saznali. U šoku smo, ne možemo da dođemo sebi. Ne znam šta smo skrivili da nam se ovo dešava. Niko se nije nadao ovome. Sve vreme smo brinuli što je ostala sama sa četvoro male dece, pomagali joj kako smo najbolje znali - priča deka mučki ubijenog Dejana.

Prema dedinim rečima, Dejan i uhapšena supruga Slađana izgledali su kao srećna i normalna porodica.

Majdanpek, Dejan Paunović
foto: Društvene mreže

- Sve je bilo u redu. Nekada su se i svađali, ali to je sve normalno u braku. Ovo nismo očekivali - kaže on.

Istakao je i da su uhapšeni mladići, od kojih je jedan maloletan, svi iz sela Klokočevac.

- Ne znam ko su ti mladići, niti da li se družila sa njima. Dejan je bio dobar čovek, nikome ne bi naudio - rekao je deka drhtavim glasom.

Podsetimo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloletna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli Dejana P. (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo telo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Prema prvim informacijama nakon otkrivanja tela, Dejan P. nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka.

Osumnjičenima S. M. i S. P. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni tužiocu, dok je sedamnaestogodišnjem muškarcu određen pritvor.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.