DA LI JE PRAVEDNO ŠTO MOJA DECA NISU PORED MENE? Marija je ovo napisala pre nego što je skočila sa 7. sprata!
Foto: Facebook

Tragedija!

DA LI JE PRAVEDNO ŠTO MOJA DECA NISU PORED MENE? Marija je ovo napisala pre nego što je skočila sa 7. sprata!

Marija Paunović iz Paraćina skočila je u subotu u večernjim satima sa sedmog sprata zgrade u kojoj je radila kao čistačica
Objavljeno: 10:36h

Marija Paunović (31) iz Paraćina skočila je u subotu u večernjim satima sa sedmog sprata zgrade u kojoj je radila kao čistačica.

Na osnovu statusa koje je Marija objavljivala na društvenim mrežama, veruje se da je povod traumatičan razvod kroz koji je nedavno prošla. Meštani Paraćina navode kako joj je naročito teško palo to što je sud decu dodelio ocu.

- Da li sam ja kriva za to, kad sam molila, preklinjala. Ne želim da idem bez dece, a ipak bila vučena po celoj kući snažnim rukama koje su me izbacivale. To je bolelo i fizički i psihički... Da li sam ja kriva što sam izabrala da ne želim više tako? Da li je pravedno da deca sada nisu pored mene - pisala je ona posle objave sudske presude.

Ona se posle razvoda iz Paraćina preselila kod roditelja u selo Tekija, a kod bivšeg supruga je ostalo da živi njeno dvoje maloletne dece, sin od dvanaest godina i ćerka od osam, što je verovatno i bio okidač koji je Mariju naveo na ovaj potez.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.