"PUCAO JE MOM SINU U SRCE I DVA PUTA U GLAVU..." Bolne reči oca ubijenog Nemanje 6 GODINA KASNIJE
Nemanja Stojanović, Foto: Printscreen / Facebook / Немања Стојановић

UBISTVO NEMANJE STOJANOVIĆA

"PUCAO JE MOM SINU U SRCE I DVA PUTA U GLAVU..." Bolne reči oca ubijenog Nemanje 6 GODINA KASNIJE

Nemanja Stojanović iz Jagodine je imao 28 godina kada je ubijen

Objavljeno:

"Krenuli smo upravo na groblje. Teško nam je, šta da kažem više... Svakim danom, svih ovih 6 godina nama je sve gore. Više nismo ljudi. Svaki dan je njegovoj mami, mojoj supruzi Tanji, našoj ćerki Anđi, svaki je natopljen suzama", bolnim glasom rekao je advokat Milovan Stojanović čiji je sin Nemanja, takođe advokat, ubijen na današnji dan pre 6 godina ispred ulaza u Jagodini.

Nemanja Stojanović imao je 28 godina kada je ubijen. Prema rečima njegovog oca, likvidator je - promašio metu.

"Moj sin se nikome nikada nije zamerio. Nije imao jednu "mrlju". On se pojavio u razmaku od 7 sekundi od osobe koja je trebalo da bude likvidirana. To je muškarac sa dosijeom koji je živeo dva sprata iznad mog sina. Njih dvojica su vozili slične automobile. Kobne noći bilo je jako nevreme. Moj sin se vraćao iz kafića oko 2:45 noću. Plaćenik je čekao u zasedi kod ulaza. Pucao je mom sinu u srce i dva puta u glavu. Pogrešio je... Svi znaju da je reč o narko-obračunu, da je greška. Svi znaju o kome i o čemu je reč i svi su zakazali. Istraga stoji u mestu, moj sin je pod zemljom, a ubica na slobodi", kaže on.

Navodi da je terao sina da se ženi i da rečenicu koju mu je izgovarao nikada neće zaboraviti.

"Govorio sam mu, sine, hajde da se ženiš. On bi mi govorio, "Tata, pusti, čekaj da proživim još malo". Tako je i bilo. Imao je verenicu Nevenu. Planirao je svadbu... da je te noći samo otišao po hranu, a zvala ga je da idu, on bi sada bio živ", priča on.

Opelo su, podsetimo, držala pred kapelom držala četiri sveštenika. Od Nemanje su se oprostili advokati iz Jagodine, Kragujevca i tadašnji predsednik Advokatske komore Srbije Dragoljub Đorđević koji je držao govor.

"Cenjeni kolega, opraštam se od tebe u ime 9.000 advokata Srbije. Dolazak ovolikog broja ljudi na sahranu najbolje govori o tebi, tvojoj porodici i tvojim korenima, kolenu. Svi advokati Srbije su danas zaustavili pravdu u znak sa tobom i tvojom pordicom, sa našom strukom. Nikada te nećemo zaboraviti i verujem da će tvoja duša u raj što si i zaslužio", rekao je.

Bonus video:

00:26

Pogledajte kako su pali osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Futogu!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.