DEČAKU POLOMLJENA VILICA: Stravično vršnjačko nasilje u Ubu!
Foto: Shutterstock

vaspitajmo decu!

DEČAKU POLOMLJENA VILICA: Stravično vršnjačko nasilje u Ubu!

S. M. (12) nasrnuo je na na odmoru u OŠ "Milan Munjas" na vršnjaka N.T. i naneo mu teže povrede glave
Objavljeno:

Učenik šestog razreda ubske OŠ „Milan Munjas“ N. T. (12) iz Crvene Jabuke primljen je u Klinički centar u Beogradu s teškim povredama koje mu je naneo vršnjak S. M. iz drugog odeljenja šestog razreda. Kako saznajemo, S. M. je do sada već trojicu đaka povredio, a u školi kažu da su protiv njega pokrenuli disciplinski postupak. Poslednji incident se dogodio na velikom odmoru, kada su šestaci otišli po doručak.

PRONAĐENA BOMBA U BLIZINI ĆURUVIJINOG GROBA: Drama na godišnjicu smrti novinara! (FOTO)

- Moj sin je drugo dete koje je završilo u bolnici zbog istog dečaka. Ispričao mi je da ga je provocirao dok su sedeli u parku blizu škole i doručkovali. Pošto nije hteo da se svađa s njim, krenuo je ka školi. U jednom momentu taj dečak ga je pozvao i on se okrenuo. Tada ga je udario pesnicom i slomio mu vilicu. Mom detetu su konstatovane teške povrede i nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici prebačen je u Beograd, gde mu je operisana vilica. Ugrađena mu je ploča i šrafove su stavili - ispričao je otac povređenog dečaka Ljubiša Tanasijević.

foto: Printscreen Youtube

On kaže da je ogorčen zbog toga što, kako tvrdi, škola nije ništa preduzela da se pronađe rešenje za problematičnog dečaka, koji je i ranije bio nasilan.

- Taj dečak ima već nekoliko prijava zbog vršnjačkog nasilja, a moj sin je najgore prošao. Neverovatno je da škola zajedno s Centrom za socijalni rad nije uspela da reši ovaj problem, već je došlo do novog incidenta. Boli me to što se direktorka nije udostojila ni da pozove i pita za zdravlje mog deteta. Niko se iz škole nije interesovao za njega, osim razrednog starešine - ogorčen je otac.

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Nepokretna žena izgorela u požaru! Policija je u prisustvu roditelja saslušala učenika S. M. On je negirao da je namerno udario vršnjaka. Tvrdio je da su se posvađali zbog tobogana u parku pored škole.

- Dečak je ispričao da ga je u toku prepirke N. T. prvo uhvatio za vrat. On je priznao da je povređeno dete nakon toga udario pesnicom, ali tvrdi da je to uradio u samoodbrani i da nije imao nameru da povredi svog vršnjaka - navode naši izvori bliski istrazi.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.