"ISPRATIĆE VAS VAŠI ĐACI U SUZAMA TEŠKIM": Ceo Leskovac tuguje zbog tragične smrti OMILJENOG PROFESORA (FOTO)
Goran Tasić, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/GORAN TASIĆ

tuga

"ISPRATIĆE VAS VAŠI ĐACI U SUZAMA TEŠKIM": Ceo Leskovac tuguje zbog tragične smrti OMILJENOG PROFESORA (FOTO)

Omiljeni profesor iz Leksovca tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine, a sugrađani oprašataju se od njega putem društvenih mreža

Objavljeno:

Vest da je u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine poginuo Goran Tasić (54), nastavnik fizike iz Leskovca, rastužila je čitav grad.

Od njega se na društvenim mrežama opraštaju prijatelji, učenici, sadašnji i bivši, kao i roditelji učenika. Za Tasića, koga nazivaju omiljenim profesorom, imaju samo reči hvale. Pored toga što je predavao fiziku u OŠ "Vuk Karadžić" u Leskovcu više od 20 godina, on je bio i umetnička duša i bavio se slikarstvom.

- Bio je dobar čovek i dobar profesor, iskreno saučešće porodici - piše u jednom od komentara, dok u drugom stoji:

- Tuga u srcu, saučešće svima koji su ga poznavali. Na mom zidu u ordinaciji su dve njegove slike, ulja na platnu, večno će me podsećati na ovog divnog i skromnog čoveka.

Majka jedne Tasićeve učenice ostavila je dirljivu poruku.

- E, Gogi, Gogi, razredni naše dečice koja su vam i dodelila taj nadimak, kojima ste bili i nastavnik i drug. Ispratiće vas vaši đaci u suzama teškim. Sećaćemo vas se da ste uvek bili nasmejani, željni života, zaljubljeni u lične stavove i snove i sigurni u svoje poteze. Nije još trebalo ovo da se desi, ali Bogu se ne možemo mešati. Počivajte u miru - napisala je Leskovčanka u oproštajnoj poruci.

Podsetimo, kako je preneo lokalni portal Jugmedia, Goran Tasić poginuo je u ponedeljak oko 17 sati kada je automobilom "volvo" sleteo s puta kod Jagodine. Prema njihovim informacijama, on je bio sam u automobilu u trenutku nesreće.

Bonus video:

04:01

GRADSKI AUTOBUSI SVE ČEŠĆE VINOVNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Damir Okanović o mogućim uzrocima nesreća u Beogradu

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.