IVIN OTAC POTVRDIO DA JE NJENO TELO PRONAĐENO: Ovo su NAJNOVIJI DETALJI, evo i gde su je UGLEDALI
Iva Balog, Foto: Printscreen/Facebook/Iva Balog

POTRESNO

IVIN OTAC POTVRDIO DA JE NJENO TELO PRONAĐENO: Ovo su NAJNOVIJI DETALJI, evo i gde su je UGLEDALI

Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je pronašao nesrećnu devojku

Objavljeno: 20:03h

Nakon gotovo dvodnevne potrage za Novosađankom Ivom Balog (27) njeno telo pronađeno je pored obale u Dunavu na području Starih Banovaca danas oko 13.15 časova.

Kako dalje saznaje Blic, identifikovali su je članovi porodice koji su pozvani u Staru Pazovu gde je prebačeno telo nesrećne devojke po nalogu nadležnih iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je pronašao nesrećnu devojku, a zna se samo, kako smo naveli, da je pronađena u vodi blizu obale.

- Jeste, Iva je. Nažalost. Ne zamerite, ne mogu više da pričam - rekao je kratko za "Blic" u telefonskom razgovoru neutešni Ivin otac Atila.

Kako saznajemo, nakon što je porodica identifikovala Ivu, njeno telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nestala posle žurke

Podsetimo, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu u subotu oko 4 sata posle ponoći gde je bila na žurki i navodno otišla da se okupa u Dunavu sa drugaricom.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.