LJUBIŠA JE POBIO CELO SELO! Komšija iz Velike Ivanče: Siguran sam da zna MOTIV MASAKRA!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

4 godine kasnije

LJUBIŠA JE POBIO CELO SELO! Komšija iz Velike Ivanče: Siguran sam da zna MOTIV MASAKRA!

Ožalošćene porodice ne kriju da za zločin optužuju i ženu ubice
Objavljeno:

Opelom koje je održano u crkvi u Velikoj Ivanči juče je obeležen dan nezapamćenog maskara koji je pre četiri godine počinio Ljubiša Bogdanović, koji je pobio 13 osoba, među kojima i dvogodišnjeg Davida Despotovića, a potom sebi pucao u glavu. Porodice nastradalih su juče nakon opela obišle grobove svojih najmilijih i po ko zna koji put se zapitale zašto je Bogdanović počinio ovaj nezapamćeni zločin. Među prvima na groblje je stigla porodica ubijenih Danice i Dragane Stekić.

NE SMEM NI DA SE UBIJEM: Četiri godine od najvećeg masakra u Srbiji a ovako danas žive u selu zavijenom U CRNO! (FOTO)

- Prošle su četiri godine, ali bol ne jenjava. Otrgnut mi je deo tela i tu nema popravke. Ćerka mi se porodila pre dve godine, i to mi daje snagu da guram dalje - priča za Kurir Radoje Stekić.

Ožalošćene porodice ne kriju da za zločin optužuju i ženu ubice.

foto: Nemanja Pančić, Marina Lopičić, AP

- Siguran sam da Javorka zna pravi motiv. Bog ili sam đavo s razlogom ju je ostavio u životu, da bi to i otkrila. Ljubiša nije bio lud, a zašto je to jutro poludeo, ona sigurno zna - kazao je Radoje. Da je Javorka delom kriva, tvrde i ćerke ubijenih Velimira i Olge Mijailović.

- Ljubiša je bio bolestan i ona je to morala da kaže, a ne da krije - kaže ćerka ubijenih Mijailovića.

foto: Marina Lopičić

Rođaci porodice Despotović, u kojoj je stradalo petoro ukućana, među njima i dvogodišnji David, juče su bili na groblju.

Podsetimo, 9. aprila 2013. godine Ljubiša Bogdanović prvo je iz pištolja ubio sina Branka i majku Branku i teško ranio suprugu Javorku. Potom je izašao iz kuće i krenuo u smrtonosni pohod, u kom je napravio masakr u četiri komšijske kuće. U kući porodice Stekić usmrtio je Danicu i njenu ćerku Draganu, a potom u kući porodice Despotović pucao je u Mikaila i Milenu, njihovog unuka Gorana Despotovića, njegovu suprugu Jovanu i njihovog dvogodišnjeg sina. Potom je ubio bračni par Velju i Olgu Mijailović, a zatim Ljubinu i Miloša Ješić.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.