OPASAN DOSIJE PUCAČA IZ FUTOGA: Nije nimalo NAIVNO!
Mesto zločina, ilustracija, Foto: Kurir/Zorana Jevtić

užas

OPASAN DOSIJE PUCAČA IZ FUTOGA: Nije nimalo NAIVNO!

Osumnjičeni da je pucao od ranije poznat policiji

Objavljeno:

Četvorica uhapšenih nakon dvostrukog ubistva u Futogu, N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) I B. G. (26), osumnjičenih da su u Fruškogorskoj ulici upucali Nikolu Š. (19) i Miloša M. (20, odranije su poznati policiji, a mladić koji se u ovom trenutku sumnjiči da je pucao, ima krcat policijski dosije, saznaje nezvanično Nova.rs.

„Većina učesnika ovog događaja su odranije poznata policiji po različitim krivičnim delima ali mahom vezanih za imovinske delikte. U ovom trenutku je jedan od njih obeležen kao pucač, dok su ostali navodno bili u automobilu sa njim, mada je prerano govoriti o bilo kakvoj kvalifikaciji dela“, kazao nam je izvor upozant sa slučajem

Dvostruko ubistvo u Futogu
Dvostruko ubistvo u Futogufoto: Printscreen/Instagram/192.rs

Na mladiće u Futogu pucano iz kola u pokretu.

Vatreni obračun u kom su dva mladića ranjena odigrao se u blizini Osnovne škole „Desanka Maksimović“ u Futogu, a Hitna pomoć je poziv primila nekoliko minuta posle ponoći i po dolasku na lice mesta zatekla jednog ranjenog mladića koji je ubrzo nakon toga preminuo. Potom je, kako je Nova nezvanično saznala, usledio još jedan poziv i na licu mesta je pronađeno beživotno telo drugog mladića.

Policija je sinoć obavljala uviđaj, a kako 021.rs nezvanično saznaje, reč je o okršaju dve grupe koje diluju narkotike. Prema drugoj verziji događaja reč je o sukobu dve navijačke grupe.

Bonus video:

01:04

KAKVE KAZNE OČEKUJU OCA I SINA ZBOG KIDNAPOVANJA U ZEMUNU? Advokat: Ako su pretili batinama onda do 12 godina! Od OVOGA sve zavisi

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.