NINI PRLJI SE "POSREĆILO": Evo šta se desilo sa narko-starletom na kraju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

puštena!

NINI PRLJI SE "POSREĆILO": Evo šta se desilo sa narko-starletom na kraju! (FOTO)

Naravno, ukoliko Nina Prlja prekrši pravila, može da se vrati u pritvor!
Objavljeno:

Nini Prlji, uhapšenoj pod sumnjom da je kao mula krijumčarila kokain u Dubai, klasičan pritvor zamenjen je kućnim sa "nanogicom".

foto: Printscreen/Instagram

Ona je uhapšena 16. decembra kao deo grupe beogradskih mula zbog krijumčarenja kokaina u Dubaiu. Tom prilikom u njenoj vagini je pronađeno 97 paketića sa 100 grama kokaina spakovanih u gumenu rukavicu.

foto: PRINTSCREEN / INSTAGRAM

Ona je, o čemu svedoče njeni profili na društvenim mrežama, vodila aktivan i uzbudljiv život, sa čestim putovanjima u Dubai, gde je posećivala luksuzne hotele, modne revije i otmene žurke.

KRIMI STARLETA PRETUČENA U ZATVORU! Lepa Nina zavodila red, pa je napadnuta! (FOTO)

Ovo je snimak hapšenja:

Ona je do sada bila u pritvoru, ali je sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu postupajući po predlogu odbrane, zamenio pritvor merom zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

foto: Printscreen / Instagram

Naravno, ukoliko Nina Prlja prekrši pravila, može da se vrati u pritvor.

Podsećamo, slučaj je počeo da se rešava kada je Miodrag Radović uhapšen još u septembru 2016 godine u Dubaiu. Nedugo zatim, na aerodromu "Nikola Tesla" su uhapšeni i Ivan Radović Koki (sin košarkaške legende Partizana, Radovana Bate Radovića) koji je kasnije označen kao vođa grupe i Jasmina Petrović dok su pokušavali da se ukrcaju na let za Dubai.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.