ČAČANIN ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Bahatio se u vozilu auto škole po magistrali, jedva izvukao živu glavu! (VIDEO)
Bahata vožnja, Foto: Printscreen/Instgram/192.rs

STRAHOTA

ČAČANIN ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Bahatio se u vozilu auto škole po magistrali, jedva izvukao živu glavu! (VIDEO)

Incident se dogodio nedaleko od Vrnjačke Banje na magistralnom putu

Objavljeno:

Na društvenim mrežama neretko osvane snimak nasilničke ili nepropisne vožnje s ciljem da upozori ili edukuje vozače kako (ne) treba da voze. Ovog puta lestvica se podigla, te se otišlo korak dalje, s obzirom da je nebezbedno upravljala vozilom osoba iz auto škole.

Naime, na Instagram stranici 192.rs izbačen je snimak na kojem vozilo auto školečačanskih tablica, pretiče automobile na vrlo nebezbedan način, ne paleći čak ni žmigavac, dok mu u susret ide šleper.

Vozač upada u čuvene "makazice" i to velikom brzinom, zahvaljujući maestralnoj rekaciji kamiondžije Čačanin je za dlaku izbegao sigurnu smrt.

- Ako imamo ovakve instruktore, šta da očekujemo od novih vozača? - napisali su ispod objave.

Incident se dogodio nedaleko od Vrnjačke Banje na magistralnom putu, gde je neretko pojačano prisustvo policije, pa je prava sreća što ovaj bahati vozač nije zaustavljen.

Korisnici Instagrama ispod objave nisu imali reči hvale: "Vozaču kamiona da zahvali što mu je poštedeo život", "Pa 90% njih još ne zna kružni tok da koristi...", "Pa tako ljudi najviše i ginu", "Odma da mu se oduzme vozačka i odrati ga od kazne i plus zatvor al da on plati smeštaj", "Ovo podhitno predati policiji i istom oduzeti dozvolu!!!"...

02:01

Bahata vožnja na obilaznici

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.