SERIJSKI UBICA! Ista osoba koja je ubila Jelenu Marjanović osakatila je i Karolinu Gruber u Nemačkoj? NEVEROVATNO JE KAKO LIČE JEDNA NA DRUGU!
Foto: Facebook, Wikipedia

privlače ga crnke

SERIJSKI UBICA! Ista osoba koja je ubila Jelenu Marjanović osakatila je i Karolinu Gruber u Nemačkoj? NEVEROVATNO JE KAKO LIČE JEDNA NA DRUGU!

I Gruber i Marjanovićeva su bile lepe crnokose žene s gotovo istim crtama lica
Objavljeno: 17:07h

Sredovečni muškarac, čiji je foto-robot objavio nemački "Bild", pominje se i u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović (33). Njeno beživotno telo nađeno je 3. aprila prošle godine na nasipu u Crvenki kod Borče.

DNK profil usmrćene pevačice, koji je naša policija prosledila kolegama u Interopolu, trenutno se upoređuje s biološkim tragovima ubice nađenim na mestima zločina u Nemačkoj, odnosno Austriji, gde su ubijene dve mlade žene.

DA LI JE ON UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Ko ga prepozna dobija nagradu od 28.000 evra! (FOTO)

DO SADA JE NIKO NIJE ČUO: Poslednja pesma koju je Jelena STVARNO otpevala pred smrt! Njen muž otkrio reči!

BILA JE TO NJENA BIOGRAFIJA: Bićete na ivici suza kad pročitate reči poslednje pesme Jelene Marjanović!

Inače, jedna žrtva serijskog ubice, mlada Nemica Karolin Gruber (27), koja je surovo ubijena 10. novembra 2016. godine u šumi u Endingenu neverovatno fizički podseća na nesrećnu pevačicu Jelenu Marjanović.

I Gruber i Marjanovićeva su bile lepe crnke i neverovatno su ličile jedna na drugu. Nemica Karolina Gruber i Austrijanka Lusil K. su pre ubistva silovane, što nije slučaj s Jelenom Marjanović.

foto: Printscreen

Kako je ubica ostavio na mestu zločina biološke tragove, analizom se utvrdilo da se poklapaju, pa se smatra da je ove dve devojke ubila ista osoba. Da li će DNK profil usmrćene pevačice, koji se trenutno upoređuje s biološkim tragovima ubice nađenim na mestu zločina u Nemačkoj i Austriji, pokazati da je i Jelenu ubila ista osoba, za sada nije poznato.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.