DETALJI DRAME NA KARABURMI! Šef kog su PRETUKLI radnici se sakrio između ZGRADA, čovek sedeo i DOZIVAO POMOĆ
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

UŽAS

DETALJI DRAME NA KARABURMI! Šef kog su PRETUKLI radnici se sakrio između ZGRADA, čovek sedeo i DOZIVAO POMOĆ

Žena, koja se našla na licu mesta kada su došle policijske patrole i Hitne pomoći, kaže da je videla čoveka srednjih godina kako sedi između zgrada spuštene glave i doziva upomoć

Objavljeno:

Vlasnik kompanije pretučen je danas oko 11 časova od strane svojih radnika na Karaburmi. On je sa povredama glave i šake prevezen u Urgentni centar.

Kako "Blic" saznaje, njega su prebili radnici, prilikom čega su koristili i čekić. Iz beogradske Hitne pomoći, potvrđeno nam je da je on hitno prebačen u bolnicu.

Hitna pomoć
foto: RINA

"Prišao je čovek iz zgrade da mu pomogne"

Žena, koja se našla na licu mesta kada su došle policijske patrole i Hitne pomoći, kaže da je videla čoveka srednjih godina kako sedi između zgrada spuštene glave i doziva upomoć.

- Prolazila sam tuda jer radim blizu i videla da neko sedi između zgrada, kao da se krije. Nisam prilazila jer ne znam ko je, ali je čovek iz susedne zgrade prišao da mu pomogne, valjda je tražio pomoć. Činilo se kao da se sakriva jer su guste zgrade ovde, jedva se vidi sa glavne ulice - rekao je svedok.

Kako dalje navodi, na lice mesta su ubrzo došli policija i Hitna pomoć, koji su ga brzo odvezli u Urgentni centar.

Policija
foto: Dado Đilas

Krv i rukavice na licu mesta

- Nije se skoro ništa čulo, samo su tri patrole došle, uzele mu izjavu, dok ga je Hitna odvezla gde treba. Nisu se skoro ni čuli. Da se nisam zatekla tu kad se sve desilo, ne bih ni znala da je povređen. Zavučeno je skroz bilo - završava svedok događaja za "Blic".

Naša ekipa je na licu mesta zatekla bačene radničke rukavice i tragove krvi na nekoliko mesta.

Trenutno stanje povređenog čoveka nije poznato.

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.