DA LI JE ON UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Ko ga prepozna dobija nagradu od 28.000 evra! (FOTO)
Foto: Printscreen

traži se

DA LI JE ON UBICA JELENE MARJANOVIĆ? Ko ga prepozna dobija nagradu od 28.000 evra! (FOTO)

Po završetku analize DNK koju obavlja Interpol biće poznato da li je Jelena žrtva serijskog ubice i da li zločin u Borči zaista ima dodirnih tačaka sa ova dva ubistva
Objavljeno:

Nemačka policija je u saradnji sa kolegama iz Austrije napravila novi foto-robot ubice koji je u Nemačkoj i Austriji ubio dve žene gotovo na isti način na koji je usmrćena pevačica „Granda” Jelena Marjanović (33) i nudi nagradu od 28.000 evra za nove informacije!

DO SADA JE NIKO NIJE ČUO: Poslednja pesma koju je Jelena STVARNO otpevala pred smrt! Njen muž otkrio reči!

Pojedini detalji zločina u Borči poklapaju se sa ubistvom Karolin Gruber (27), koja je silovana i ubijena 10. novembra 2016. u šumi u Endingenu, i francuske studentkinje Lusil K. (20), koja je ubijena 12. januara 2014. u Austriji.

foto: Polizeiprasidum Freidurg

Po završetku analize DNK koju obavlja Interpol biće poznato da li je Jelena žrtva serijskog ubice i da li zločin u Borči zaista ima dodirnih tačaka sa ova dva ubistva. Nemačka policija je uspela da uradi analizu, koja je pokazala da je ista osoba ubila Karolin i Lusil, i na osnovu iskaza očevidaca izradila foto-robot izvesnog kamiondžije.

BILA JE TO NJENA BIOGRAFIJA: Bićete na ivici suza kad pročitate reči poslednje pesme Jelene Marjanović!

Posle jučerašnjeg objavljivanja novog foto-robota u nemačkom visokotiražnom dnevnom listu „Bild” policija očekuje više informacija od stanovništva. Objavljen je poziv građanima da se jave policiji ukoliko prepoznaju osobu prikazanu na slici.

foto: Facebook/Jelena Marjanović

Podsetimo, ubistva devojaka u blizini nemačkog grada Endingena i austrijskog Kufštajna poklapaju se po detaljima se sa ubistvom Jelene Marjanović, zbog čega je Interpol zatražio od srpske policije da im pošalje sve materijalne dokaze koji su otkriveni na nasipu u Borči.

UBICA JOJ ČUPAO NOKTE, IMAO DVA POMAGAČA! Najnoviji detalji Jeleninog ubistva TEK ĆE VAS ŠOKIRATI!

Nepoznati čovek viđen je na dan nestanka Karolin Gruber. Foto-robot pokazuje čoveka sa naočarima, od 50-55 godina starosti, visine od 1,75 do 1,80 metara. Ovaj ubica je kao oružje koristio gvozdenu šipku koja se koristi za hidrauličnu dizalicu.

U oba zločina, u Endingenu i Kufštajnu, pronađeni su identični tragovi DNK. Obe žrtve su, navodno, silovane i ubijene. Između ova dva slučaja postoji, prema mišljenju inspektora, „veoma verovatna” veza, i oni se još upoređuju sa Jeleninim ubistvom, koja, za razliku od ovih devojaka, nije bila silovana.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.