BIO HAPŠEN, UBIJAO PSE, ORGIJAO SA POZNATOM STARLETOM: Ovo su zastrašujuće činjenice o MASOVNOM UBICI
Ubica iz Mladenovca, Foto: MUP, Petar Aleksić

jezivi detalji

BIO HAPŠEN, UBIJAO PSE, ORGIJAO SA POZNATOM STARLETOM: Ovo su zastrašujuće činjenice o MASOVNOM UBICI

Ubica iz Mladenovca je hicima iz kalašnjikova ubio devetoro mladih ljudi, a njih 13 ranio, a ni jednu žrtvu nije poznavao

Objavljeno:

Mladić U. B. (21) iz sela Dubona kod Mladenovca 4. maja počinio je masovno ubistvo u svom, ali u susednom selu Malo Orašje. On je kobne večeri hicima iz kalašnjikova ubio devetoro mladih ljudi, a njih 13 ranio, a ni jednu žrtvu nije poznavao.

U. B. je uhapšen nekoliko sati kasnije, posle policijske potere, 5. maja ujutru u kokošinjcu na imanju svog ujaka u okolini Kragujevca. Porodice žrtava, ali i svi meštani dva sela kod Mladenovca i Smedereva već tri meseca se pitaju zbog čega je U. B. potegao oružje i pobio tolike ljude.

uros blažić, Mladenovac, Pucnjava, Ubica
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Društvene mreže

"On se od hapšenja nalazi u pritvoru u Smederevu. Nakratko je bio prebačen u Specijalnu zatvorku bolnicu u Beogradu radi psihijatrijskog veštačenja, ali je potom vraćen u smederevski pritvor. Čim je vraćen on je ponovo ispoljio agresiju. Naime, napao je svog cimera iz ćelije i nalupao mu šamare jer mu je, navodno, smetalo to što pritvorenij hrče", kaže izvor blizak istrazi.

Da U. B. ima lošu narav njegovi susedi primećivali su i ranije, a kako su posle nezapamćenog zločina, za koji se tereti ovaj mladić, pričali za Kurir, imao je problema sa policijom, ali i meštanima. "On je ranije ubijao pse po selu, vezivao ih i ubijao ih. Ne znamo zašto je zlostavljao životinje, ali nama je to bilo neshvatljivo. Videlo se da dečko nije normalan", ispričali su ranije meštani sela Dubona.

Prema njihovim rečima U. B. je bio bahat i nasilan. "Divljao je motorom po selu, a jednom je pretio da će da nas pogazi. Tukao se sa mladićima, a jednom je izudarao dedu od 70 godina, komšiju. Čovek je tada imao masince ispod oka", ispričali su meštani.

Kako je Kurir ranije pisao, osumnjičeni za težak zločin i ranije je hapšen. "Jednom je hapšen zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Motorom je oborio policajca koji je pokušao da ga zaustavi. Hapšen je i zbog krađe i nasilničkog ponašanja", podsetio je izvor i dodao da uprkos hapšenjima i krivičnim prijava on nije bio osuđivan.

Mladenovac
foto: Petar Aleksić/Printscreen/

5 činjenica o masovnom ubici

1. Bio hapšen 2. Ubijao pse 3. Orgijao sa starletom 4. Glumio Kristijana Golubovića 5. Sakupljao oružje i municiju

Da je U. B. voleo da glumi kriminalca, pokazuju i njegove objave na društvenim mrežama. Tako je jednom okačio video snimak na kom se vidi kako se samo u šorcu usred zime kupa u nekom jezeru okovanom ledom i snegom, imitirajući Kristijana Golubovića, osuđivanog kriminalca iz devedesetih koji je u međuvremenu postao rijaliti učesnik. Na tu objavu je i tagova Kristijana.

Osim što je voelo da glumi kriminalca, voleo je i da se druži sa ljudima koji su učestvovali u rijalitijima. Jedan od najboljih drugova mu je bio Nikola Đorđević, bivši "Zadrugar", a posle hapšenja isplivale su slike U. B. sa starletom Deniz Dejm, kontroverznom učesnicom rijalitija.

"Orgijala sam sa njim i Filipom Carem tu noć, bila sam pijana i pod velikom dozom narokotika. Ničeg se ne sećam i ne mogu više ništa da komentarišem. Potresena sam zločinom", rekla je Deniz medijima nakon što su slike procurile u javnost. Pored svega ovoga, U. B. je očigledno bio fasciniran i oružjem. Policija je posle njegovog hapšenja, u vikendici u selu Šepšin u kojoj je osumnjičeni ubica živeo neko vreme, pronašla čitav arsenal.

00:44

Čovek se popeo na krov zgrade u Mirijevu dok okolo grmi i seva

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.