OVO SU NEDA I MILAN, blizanci koje je ubila plinska boca u kući u Nišu! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

UŽASna sudbina

OVO SU NEDA I MILAN, blizanci koje je ubila plinska boca u kući u Nišu! (FOTO)

Osamnaestogodišnji blizanci Neda i Milan Pavlović nastradali su u eksploziji plinske boce koja se u nedelju oko 15 časova dogodila u ulici Milana Blagojevića u Nišu.
Objavljeno:

Osamnaestogodišnji blizanci Neda i Milan Pavlović nastradali su u eksploziji plinske boce koja se u nedelju oko 15 časova dogodila u ulici Milana Blagojevića u Nišu. Kako smo saznali na licu mesta, u stravičnoj eksploziji četiri osobe su povređene.

POGINULI BRAT I SESTRA: Blizanci stradali u eksploziji plinske boce u Nišu!

Prvi je u pomoć povređenima pritekao komšija Dejan Tocić. - Čuo sam eksploziju, kuća se zatresla. Odmah sam istrčao na ulicu. Video sam muškarca koji je ležao na ulici i čuli su se povici u pomoć iz kuće. Ušao sam u kuću kroz prozor.

Kada sam ulazio viknuo sam: „da li ima povređene dece”. Rekli su mi da ima i potrčao sam ka njima da im pomognem. Međutim, naišao sam na dvoje tinejdžera koji su bili priklješteni betonskom pločom. Pokušao sam da je pomerim, to nije bilo moguće.

Deca nisu odgovarala na moje pozive, niti davala znakove života. Prizor je bio stravičan. Ceo sprat se srušio na njih, nije bilo moguće da ih izvučem -' rekao je reporteru Novosti Dejan Tocić na licu mesta.

FACEBOOK.COM, foto: Privatna arhiva

Ljubiša Tanasković je odmah nakon nesreće priskočio u pomoć povređenima. - Deci nije bilo spasa. Kada sam naišao, nisu bila svesna i nisu davala znakove života. Ništa nismo mogli da učinimo. Još ne mogu da dođem sebi. Povređenima smo pomogli, lekari su ih potom preuzeli - kaže Tanasković.

(Espreso.co.rs/ Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.