TUKAO ŽENU, PA BEBU UDARIO O POD: Porodično nasilje kod Kladova, prekršio i meru zabrane!
Nasilje / Ilustracija, Foto: Snežana Krstić

STOP NASILJU!

TUKAO ŽENU, PA BEBU UDARIO O POD: Porodično nasilje kod Kladova, prekršio i meru zabrane!

Žena je sve vreme pokušavala da zaštiti bebu

Objavljeno: 15:28h

U selu kod Kladova došlo je do brutalnog porodičnog nasilja. Suprug S.J. je posle verbalne rasprave napao svoju ženu i počeo da je udara rukama i nogama.

Naime, ona je za to vreme u rukama držala njihovu devetomesečnu bebu, a on je u vidno pijanom stanju povredio i bebu tako što je udario o pod.

- Žena je sve vreme pokušavala da zaštiti bebu. U jednom momentu, muž je bebu uzeo i tresnuo je o pod. Srećom, beba je prošla bez teških povreda, samo se ugruvala. Nakon svega on je otišao da se provoza po selu - kaže naš izvor i dodaje:

- Policija ga je zatekla u automobilu i odmah mu izrekla meru zabrane prilaska kući i žrtvama do okončanja postupka.

Supruga je sa bebom otišla kod svoje majke, ali je sutradan morala do kuće. U strahu je zamolila policiju da ide sa njom.

U kući su, kako smo saznali, zatekli muža uprkos meri zabrane prilaska kući, koja mu je već izrečena. Obzirom da je prekršio tu meru, policija ga je odmah sprovela kod sudije za prekršaje gde mu je automatski određen pritvor do 30 dana zbog nepoštovanja mere koju su mu nadležni izrekli.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

Bonus video:

00:50

ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.