OGLASILI SE IZ UPRAVE ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA: Tiče se Milorada Ulemeka Legije!
Legija, Foto: Profimedia

pre dva dana počeo štrajk

OGLASILI SE IZ UPRAVE ZA IZVRŠENJE KRIVIČNIH SANKCIJA: Tiče se Milorada Ulemeka Legije!

Iz Uprave navode da u "slučaju Legije", on ima pravo na daleko veći broj poseta od drugih zatvorenika koji nemaju proširena prava

Objavljeno:

Milorad Ulemek, Miloš Simović i Dalibor Ristić prekinuli su jutros štrajk glađu.

"Osuđena lica Milorad Ulemek, Miloš SImović i Dalibor Ristić počela su rano jutros ponovo da uzimaju hranu koja se sprema u zavodu pošto su prethodno sinoć o svojoj odluci obavestili KPZ Požarevac (Zabela). Ova osuđena lica su pre dva dana počela da odbijaju hranu koja se sprema u zavodu", navodi se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Podsetimo, Legija je pre dva dana počeo štrajk glađu. Ulemek je odlučio da odbija zavodsku hranu jer kako tvrdi nije mu omogućeno pravo na napredovanje u tretmanu i traži pravo na bračne posete takozvanu ljubavnu sobu.

Legija
Legijafoto: Profimedia

Iz Uprave su, međutim, demantovali da su u štrajk stupili Zvezdan Jovanović i Nikola Bajić, ali i navode medija da je jedan od razloga da Legija stupi u štrajk to što "nema proširena prava" u požarevačkoj Zabeli, takozvanom Alkatrazu u kom služi kaznu.

Iz Uprave navode da u "slučaju Legije", on ima pravo na daleko veći broj poseta od drugih zatvorenika koji nemaju proširena prava, tvrdeći da njegove posete duplo duže traju, kao i da mu je dozvoljen daleko veći broj telefonskih razgovora, ali i da je "oplemenjen prostor u kom boravi tako što su nacrtani murali".

Bonus video:

03:56

LEGIJA JE PLAKAO KAD SU HAPSILI MILOŠEVIĆA! Srpski političar otkriva: Hteli su da ga ubiju, imao sam insajdera koji JE POZNATO IME

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.