ŠOKANTNA ISPOVEST NOVINARKE: Zbog svog posla dobila sam batine, bacili su mi bombu, iza svega stoji policija!
Foto: Print screen/Prva TV

gde mi živimo?

ŠOKANTNA ISPOVEST NOVINARKE: Zbog svog posla dobila sam batine, bacili su mi bombu, iza svega stoji policija!

Potresna ispovest Tanje Janković o strahotama koje je preživela samo zbog toga što je po profesiji novinar
Objavljeno:

Novinarka Tanja Janković u emisiji "Život priča" ispričala je potresnu priču o tome kako su ona i njena porodica pet godina bili žrtve torture samo zbog toga što je ona po profesiji novinar. Prema njenim rečima, iza svega toga stoji policija!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prvo su Jankovići na jednoj svadbi 22. septembra 2012. godine dobili teške batine, a 31. oktobra im je bačena bomba na porodičnu kuću.

Tanjin otac, Zoran Janković, u prvi mah je pomislio da je bomba lažna, ali kad su pozvali policiju koja je utvrdila da je reč o pravoj bombi, ostao je šokiran, izjavivši da se zaista plaši za svoju decu. Sad je situacija već ozbiljna, a porodica, budući da sumnja da je u sve umešana policija, nema kome da se obrati.

U očaju, Tanja se obratila savetnici za medije premijera Aleksandra Vučića, a od premijera lično dobija odgovor da “će sve biti u redu”.

Načelnik iz unutrašnje kontrole Dragan Cvetković predložio je Tanji Janković da ona sedne sa savetnikom ministra policije Ivicom Tončevim i da se dogovore “da sve to prestane”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.