"NEISTINA JE DA JE DETE OTAC VODIO U STRELJANU BIA": Oglasio se ministar Gašić o DEČAKU UBICI
Bratislav Gašić, Foto: Printscreen Pink

ministar o streljani

"NEISTINA JE DA JE DETE OTAC VODIO U STRELJANU BIA": Oglasio se ministar Gašić o DEČAKU UBICI

Gašić je rekao da postoji samo jedna streljana BIA u kojoj je "restriktivni ulaz"

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić negirao je danas da je otac dečaka ubice koji je 3. maja izvršio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladimir Ribnikar" u Beogradu za obuku u pucanju koristio streljanu BIA.

Gašić je na sednici Skupštine Srbije, odgovarajući na pitanje poslanice Narodne stranke Ivane Parlić, rekao da postoje snimci na internetu koje je postavio ranije otac dečaka, na kojima se vidi da oni koriste streljanu u Beogradu.

Bratislav Gašić
Bratislav Gašićfoto: Printscreen Pink

On je rekao da Zakon o oružju za svih 90 i nešto streljana koliko ih ima u Srbiji predviđa kako mogu da rade i kontrolu njihovog rada, kao i da je dalja istraga o radu streljane koju su dečak ubica i njegov otac koristili "posao tužilaštva i istrage".

"Da, nenormalno je voditi dete u streljanu sa 12 godina. Neistina je da je dete otac vodio u streljanu BIA", rekao je Gašić.

On je rekao da postoji samo jedna streljana BIA u kojoj je "restriktivni ulaz", i da on kao direktor BIA šest godina nije u nju ušao, kao i da je jasno propisano ko, kad i kako i koliko municije može biti potrošeno na vežbi.

Bonus video:

03:31

VANREDNI PROGRAM KURIR TV: OSMORO MRTVIH U MASAKRU U MLADENOVCU! Rakić: Zločin na Vračaru odmah dobio posledice?

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.