USKOČIO DA OBRANI DRUGA PA ZAMALO STRADAO, DEVOJČICA SVE GLEDALA? Detalji pokušaja ubistva u Karađorđevoj
Policija, Foto: Damir Dervišagić

osumnjičeni uhapšen

USKOČIO DA OBRANI DRUGA PA ZAMALO STRADAO, DEVOJČICA SVE GLEDALA? Detalji pokušaja ubistva u Karađorđevoj

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila K.N. (16)

Objavljeno:

Do pokušaja ubistva u Karađorđevoj ulici u tramvaju prilikom kojeg je K. N. (16) u nedelju oko 23 sata nožem izbo dvojicu mladića, došlo je nakon svađe, a A. S. (17), kome se bore za život, "uskočio" je da odbrani druga M. K. (17).

"Sukobile su se dve grupe tinejdžera u tramvaju. U jednoj su bili A. S. (17) i M. K. (17), još jedan dečak i devojčica. U drugoj dvojica tinejdžera. K. N. (16) je izvadio nož i krenuo ka M. K. koji je zadobio dve posekotine, a A. S. se umešao da ga odbrani i dobio nož u vrat. Sve je posmatrala devojčica koja je bila sa njima. Sa K. N. je bio još jedan koji je držao baklju u ruci", rekao je sagovornik iz istrage.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila K.N. (16). On je saslušan u Odeljenju za maloletnike i određen mu je pritvor do 30 dana.

Lekari na Urgentnom centru bore se za život A.S. koji je zadobio ubode u vrat i grudi, dok je sa dve ubodne rane u ruci primljen njegov drug M.K. Kako je "Telegraf.rs" objavio, dvojica drugova napadnuta su u Karađorđevoj ulici. Jedan od maloletnika imao je, kako smo naveli, baklju u ruci, a drugi nož.

Hitna pomoć / Ilustracija
Hitna pomoć / Ilustracijafoto: RINA

- Svađa i tuča maloletnika počela je u tramvaju. Sukob se nastavio na ulici. K.N. je nakon pokušaja ubistva dvojice maloletnika pobegao. Međutim, policija ga je ubrzo uhapsila i on je zajedno sa ocem saslušan u tužilaštvu. Zbog teškog krivičnog dela koje mu se stavlja na teret određen mu je pritvor- kaže naš sagovornik blizak istrazi. Lekari na Urgentnom centru bore se za život teško povređenom maloletniku.

Bonus video:

01:40

Mesto na kom je muž pucao u ženu i sebe u Prokuplju

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.