PEDOFIL IZ ALEKSINCA OSUĐEN NA GODINU DANA KUĆNOG ZATVORA! Mesec dana napadao devojčice na ulici, vadio polni organ
Osuđen manijak iz Alekcinca, Foto: Profimedia

SRAMNA PRESUDA

PEDOFIL IZ ALEKSINCA OSUĐEN NA GODINU DANA KUĆNOG ZATVORA! Mesec dana napadao devojčice na ulici, vadio polni organ

Kako se saznaje, modus operandi manijaka bio je identičan a uvek su mu na meti bile vrlo mlade devojčice, neke od njih imaju tek dvanaest godina

Objavljeno:

Aleksinčanin Darko N. (26) pravnosnažno je osuđen na godinu dana zatvora u kućnim uslovima jer je krajem prošle godine u ovom gradu presretao maloletne devojčice i pokazivao im polni organ.

- Osnovni sud je presudu doneo na osnovu sporazuma o priznanju krivičnog dela koji je optuženi sklopio sa Osnovnim javnim tužilaštvomu Aleksincu. Radi se o krivičnom delu polno uznemiravanje a osim kazne zatvora izrečena mu je i mera zabrane i približavanja i komunikacije sa oštećenima – saopšteno je iz ove pravosudne institucije.

Darko je uhapšen decembra prošle godine nakon što je mesec dana progonio maloletnice. Kako je utvrđeno tokom istrage, pozivao ih je pod raznim izgovorima da priđu njegovom vozilu da bi užasnute maloletnice tada shvatile da je muškarac nag.

Kako se saznaje, modus operandi manijaka bio je identičan a uvek su mu na meti bile vrlo mlade devojčice, neke od njih imaju tek dvanaest godina.

- On je svojim vozilom krstario ulicama Aleksinca i kada bi primetio decu zaustavio bi automobil i pozivao ih da mu priđu. Kada bi se deca odazvala, navodno se interesovao gde se nalazi neka prodavnica ili bi ih pitao za neku ulicu. Zahtevao je da mu devojčice priđu sasvim blizu, navodno da bi ih bolje čuo. Kada bi žrtve prišle, primetile bi da je muškarac nag te da masturbira dok razgovara sa njima . Jednu od žrtava pokušao je da ubedi da uđe u vozilo. Uhvaćen je na delu pa nije mogao ništa drugo nego da prizna šta je radio – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Krivično delo polno uznemiravanje uvedeno je izmenama i dopunama Krivičnog zakonika koje se primenjuju od 1. juna 2017. godine. Član 182 a Krivičnog zakonika navodi da je polno uznemiravanje svako verbalno, neverbalno ili fizičko ponašanje koje ima za cilj ili predstavlja povredu dostojanstva lica u sferi polnog života a koje izaziva strah ili stvara neprijateljsko, ponižavajuće ili uvrediljivo okruženje. Zakon predviđa kaznu zatvora do šest meseci za ovo krivično delo, ali ako je učinjeno prema maloletnom licu kazna je od tri meseca pa do tri godine robije.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.