KAMERE SNIMILE SVAKI DETALJ BRUTALNOG UBISTVA ZEMUNCA: Ubica ispalio 9 hitaca, pa prišao Milanu i "overio" ga
Ubijeni Milan J., Foto: Društvene mreže

JEZIVO

KAMERE SNIMILE SVAKI DETALJ BRUTALNOG UBISTVA ZEMUNCA: Ubica ispalio 9 hitaca, pa prišao Milanu i "overio" ga

Surova likvidacija dogodila se u Ulici Ugrinovački put 38 g u sredu oko 14 sati

Objavljeno:

Beogradska policija traga za muškarcem koji je, u sredu oko 14 sati, u Zemunu sa 10 hitaca ubio Milana J. (30), a bio je maskiran u dostavljača hrane. Sa mesta zločina pobegao je motorom, a kako se saznaje, kamere su snimile svaki njegov korak kao i brutalnu likvidaciju.

Nezvanično, ubica je pratio Milana i sačekao ga da parkira automobil ispred kuće. Tada mu je prišao na pet metara i ispalio u njega devet hitaca. Kada je video da nepomično leži prišao je i pucao mu u glavu, piše Telegraf.

Brzo je seo na motor i pobegao. Verovatno u afektu skrenuo je u obližnu perionicu gde ga je kamera opet snimila.

Slike s mesta ubistva Milana J.
Slike s mesta ubistva Milana J.foto: Nemanja Nikolić

- Na snimku se vidi kako kući prilazi muškarac u automobilu, a nekoliko metara dalje i "dostavljač hrane" na motoru. Ubica se zaustavlja na svega pet metara od njega i čeka ga da izađe iz vozila. Napadač zatim ispaljuje hice koji pogađaju u grudi i stomak. Kada je ubica video da Milan nepomično leži prilazi mu i na svega nekoliko centimetara puca mu u glavu- kaže sagovornik.

Policija je nakon ove brutalne likvidacije raspisala akciju "Vihor" i zatvorila sve izlaze iz grada. Sumnja se da se ubica krije u nekom obližnjerm štek stanu koji je uzeo pre likvidacije.

Surova likvidacija dogodila se u Ulici Ugrinovački put 38 g u sredu oko 14 sati.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, a tužilac je zatražio da se obavi i obdukcija tela Milana J.

Osuđivan

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Ubijeni Milan J. je 2017. godine osuđen zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Iste te godine on je osuđen i zbog produženog krivičnog dela razbojništvo. On je ovo krivično delo priznao i sklopio je Sporazum o priznanju krivice.

Tada je ,nezvanično, osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine. Nakon što je odležao dve trećine kazne na koju je osuđen, zatražio uslovni otpust, koji mu je omogućen decembra 2020. godine, od kada se nalazi na slobodi.

Ubistva

Inače, od početka godine do 20.juna u Srbiji su se dogodila 18 ubistva i 23 teška. U kratkom roku policija je sve rešila.

Bonus video: Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

00:18

Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.