OPLJAČKAN METADONSKI CENTAR KLINIKE ZA PSIHIJATRIJU: Odneta velika količina flaša metadona!
Foto: Printscreen/Google streetview

strašno!

OPLJAČKAN METADONSKI CENTAR KLINIKE ZA PSIHIJATRIJU: Odneta velika količina flaša metadona!

U Policijskoj upravi nisu želeli da iznose detalje u vezi sa ovim slučajem, ali su rekli da se za počiniocima intenzivno traga
Objavljeno:

Metadonski centar Klinike za psihijatriju Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu opljačkan je i iz njega je odneta veća količina flaša metadona, potvrđeno je u Policijskoj upravi Novi Sad.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Policijskoj upravi nisu želeli da iznose detalje u vezi sa ovim slučajem, ali su rekli da se intenzivno traga za počiniocima i radi na rasvetljvanju celog slučaja.

U Kliničkom centru Vojvodine nisu ni potvrdili ni dematovali tu vest. Rečeno je da policija radi na tom slučaju i da do kraja istrage ne mogu da daju nikakve informacije.

foto: Espreso.co.rs

Javni tužilac delo nije okarakterisao kao tešku krađu, već kao krivično delo oduzimanje tuđe stvari.

Pojedini mediji preneli su ranije da se pljačka dogodila u noći između četvrtka i petka i da je opljačkano 59 boca metadona vrednih više od 200 miliona dinara.

Mediji prenose i informaciju da je u međuvremenu u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljeno petoro pacijenata zbog uzimanja prevelike količine metadona, ali tu informaciju niko zvanično nije potvrdio.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.