JEDNA STVAR SE NE POKLAPA! Ovo su ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića za ubistvo SUPRUGE JELENE
Zoran Marjanović, Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

SUĐENJE

JEDNA STVAR SE NE POKLAPA! Ovo su ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića za ubistvo SUPRUGE JELENE

U utorak su kao podrška Zoranu Marjanoviću, koji je doveden iz pritvora u marici, u sud došli njegov brat Miloš, ali i sin iz prvog braka, Uroš

Objavljeno: 08:32h

U Apelacionom sudu u Beogradu, u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, pevačice Jelene, u utorak je odbijen zahtev njegovih advokata za izuzeće sudije, člana sudskog veća.

Sudija počela sa čitanjem presude Višeg suda u Beogradu koja je obrazložena na 698 strana i istakla da će zbog žalbi koje su advokati odbrane uputili, fokus biti na dokaznom postupku vezanom za zaključke sudskih veštaka, DNK analizu i analizu baznih stanica.

Sudsko veće Višeg suda u Beogradu kao dokaze koji opovrgavaju Zoranovu odbranu, koja je takođe pročitana, navodi i mišljenje stručnjaka koji su naveli da je blato na njegovim pantalonama identično sastavu zemlje u delu kanala u kom je pronađeno Jelenino telo.

"Sud je poklonio veru sudskim veštacima koji su analizirali zemlju i naveli da se samo uzorci iz kanala, sa mesta gde je pronađeno telo pokojne Jelene Marjanović, poklapaju sa uzorcima zemlje uzete sa odeće optuženog Marjanovića, a da se zemlja izuzeta izvan tog mesta iz kanala ne poklapa sa zemljom u njemu", navedeno je u prvostepenoj sudskoj presudi.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Osim ovakovog zaključka stručnjaka, navode se i DNK tragovi nađeni na Jeleninoj odeći gde je osim njenog pronađen i Zoranov DNK.

"Proveravaju se svi navodi presude na koji su sudskom veću ukazali advokati odbrane, pa tako i šta su njih dvoje kobnog dana imali na sebi od odeće, jer je i tu došlo do određenih nepoklapanja prema opisima i fotografijama", kaže izvor "Kurira" i dodaje:

"Svi dokazi biće razmotreni i biće preduzete neophodne radnje kako bi ovaj slučaj dobio konačan epilog."

Inače, u utorak su kao podrška Zoranu Marjanoviću, koji je doveden iz pritvora u marici, u sud došli njegov brat Miloš, ali i sin iz prvog braka, Uroš. Sednica se nastavlja u sredu.

Za razliku od prvog dana u Apelacionom sudu, kada se Zoran pojavio u crnoj majici, trenerci i patikama bez pertli, juče je izgledao drugačije. Pred sud je izašao u crnoj košulji, sivom sakou i plavim pantalonama. Marjanović se na izlasku iz sudnice obratio bratu i sinu, pitavši ih zašto nisu došli prethodnog dana. Rekli su da nisu znali da mogu da prisustvuju, a onda im viknuo "vidimo se".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.