JELENINOG UBICU HAPSE U NAREDNIH 10 DANA? Saznanje koje bi moglo da stavi tačku na slučaj!
Foto: Nebojša Mandić

godišnjica zločina se bliži

JELENINOG UBICU HAPSE U NAREDNIH 10 DANA? Saznanje koje bi moglo da stavi tačku na slučaj!

U danima oko godišnjice će se opet pisati o tom ubistvu, cela priča će opet dospeti u žižu interesovanja, pa nije isključeno da će ubica podleći pritisku i sam se odati
Objavljeno: 08:35h

Hapšenje ubice Jelene Marjanović, prema nezvaničnim informacijama koje je iz policije dobio njen muž Zoran, samo je pitanje trenutka i moglo bi se desiti u narednih deset dana!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On iskreno veruje da bi se to moglo desiti pre 2. aprila, kada će obeležiti prvu godišnjicu od zverskog ubistva njegove supruge, piše Informer.

- Zvaničnih informacija iz policije nemam, ali je do mene skoro došla informacija da je hapšenje Jeleninog ubice pitanje dana i da imaju sve potrebne dokaze za privođenje, ali se još uvek čuva u najstrožoj tajnosti ko je to - rekao je Zoran i naglasio da su to nezvanične priče koje su do njega došle.

foto: Damir Dervišagić

Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da je operativni deo istrage gotov i da policija neminovno ide ka hapšenju.

- U danima oko godišnjice će se opet pisati o tom ubistvu, cela priča će opet dospeti u žižu interesovanja, pa nije isključeno da će ubica podleći pritisku i sam se odati - smatra on.

Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, na nasipu u Borči, gde je bila sa suprugom i ćerkicom. Ona se sa njima rastala kod rampe u naselju Crvenka i krenula na trčanje, ka sledećoj rampi.

Njen nestanak je prvo porodici, a zatim i policiji prijavio njen suprug Zoran, pošto je video da je nema. Telo nesrećne pevačice pronađeno je sledećeg dana u kanalu punom vode.

Do danas, i pored detaljne istrage, policija nije saopštila detalje vezane za ovo ubistvo, tako da se još uvek ne zna kako i gde je pevačica ubijena, a što je još gore, njen ubica se i dalje slobodno šeta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.