JEZERO IZBACILO TELO MUŠKARCA KOD ARANĐELOVCA: Sumnja se da je u pitanju NESTALI FUDBALER LOMIĆ!
Foto: Facebook, Bojan Lomić

TUGA

JEZERO IZBACILO TELO MUŠKARCA KOD ARANĐELOVCA: Sumnja se da je u pitanju NESTALI FUDBALER LOMIĆ!

U policijskoj upravi u Kragujevcu rekli su da je "leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja"
Objavljeno:

Telo nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć u Gradiškom jezeru kod Aranđelovca. Kako je rekla PR Višeg tužilaštva u Kragujevcu Vesna Đorđević izdato je naređenje za obdukciju koja treba da otkrije o kome se radi. Kako nezvanično saznaje "Blic" sumnja se da je u pitanju telo Bojana Lomića (33), fudbalera Spartaka koji je nestao pre više od dva i po meseca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U policijskoj upravi u Kragujevcu rekli su da je "leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja" zbog čega mora da se radi DNK analiza, ukoliko na osnovu drugih tragova, pre svega preostale odeće, ne bude postojala mogućnost identifikacije.

MAJKO, OPROSTI, NISAM IZDRŽAO: U autu nestalog fudbalera Spartaka KONJAK i OPROŠTAJNA PORUKA

Na obali ovog jezera je 7. februara ove godine pronađen automobil nekadašnjeg fudbaler Spartaka, Bojana Lomića (33), iz sela Poljanice u okolini Ljiga. On je poslednji put viđen tog dana oko 13 sati kada je otišao na trening u novi fudbalski klub iz Novog Medoševca, a onda mu se izgubio svaki trag.

Nakon nestanka Bojana Lomića, oglasio se njegov brat Dejan, koji je rekao da je tog dana, kada je nestao, "pošao na trening".

- Promenio je klub i počeo da trenira u Novom Medoševcu, u okolini Lazaravca, gde je pošao na trening. Međutim, tu mu se izgubio trag. Pronašli smo njegov automobil blizu jezera Garaši, kod Aranđelovca, a u njemu smo našli kaiš i flašu konjaka koja je bila puna. Pored toga je stajala i oproštajna poruka sa rečima: "Majko, oprosti, nisam mogao da izdržim, bolest je bila jača". Obišli smo jezero, ali nismo ništa uspeli da nađemo - rekao je Dejan.

Niko od rodbine nestalog fudbalera nije znao da je on bio bolsetan, niti se žalio zbog toga. Izvesno je to da je pola godine pre nestanka prodao automobil, da je od prijatelja pozajmio novac, pa su najbliži sumnjali da je zapao u dugove.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.