HOROR I BRUKA U NIŠU: Sin lokalnog popa NOŽEM ISKASAPIO DEČAKA, osuđen na 6 meseci u popravnom domu!?
Foto: Profimedia

Jezivo nasilje

HOROR I BRUKA U NIŠU: Sin lokalnog popa NOŽEM ISKASAPIO DEČAKA, osuđen na 6 meseci u popravnom domu!?

Dečak je u napadu ostao bez bubrega i slezine, a creva su mu isečena
Objavljeno:

Majka Viktora Jovanovića (17), kojeg je maloletni V. J. (16), inače sin lokalnog sveštenika, unakazio nožem, pri čemu je dečak ostao bez bubrega i slezine, a creva su mu isečena, očajna je posle presude Višeg suda u Nišu.

Naime, ovaj sud je osudio V. J. na popravni dom, u periodu od 6 meseci do 4 godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- On je izbo mog Viktora iz čista mira. Ostao je bez bubrega i slezine, creva su mu isečena, a napadač će se brzo vratiti iz doma, još gori. Kako je sin popa postao zver? - pita se Ozrenka Jovanović za Informer.

Ozrenki posebno smeta činjenica da je sin sveštenika.

- Ne mogu da shvatim da čovek čiji je zadatak da širi dobrotu, da ispoveda ljude i uči ih veri odgaji takvog sina, takvu zver! - kaže Viktorova majka.

Ozrenka je ogorčena zbog preblage kaznene politike za maloletne nasilnike:

- Ne krivim sud, već državu. Kao da poručuju deci: "Ubijajte se!" Šta će to značiti mom sinu što je ovaj u popravnom domu? Utroba mu je unakažena, ostao je invalid i imaće ožiljak na licu dok je živ.

Viktor je, kako ona kaže, prilikom napada izgubio tri litra krvi. Nju je iznenadila odluka suda da se napadaču ukine pritvor do upućivanja u popravni dom.

- Sad razmišljam da li će taj dečak ponovo presresti mog sina i napasti ga. Ali ovog puta braniću ga svim sredstvima. Nikada mu neću oprostiti to što mi je onesposobio dete - kaže Ozrenka.

Podsetimo, V. J. je 12. novembra na Trgu učitelja Tase u Nišu nasrnuo na Viktora, koji se sa drugovima vraćao sa rođendanske proslave. V. J. se zaleteo na Viktora sa nožem u ruci i više puta ga izbo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.