JEZIVO SVEDOČENJE SILOVATELJA: Kad sretnem neku ženu, ne mogu da obuzdam seksualni nagon! (FOTO)
Foto: Profimedia

nije čist!

JEZIVO SVEDOČENJE SILOVATELJA: Kad sretnem neku ženu, ne mogu da obuzdam seksualni nagon! (FOTO)

"Molim vas da me pošaljete u ludnicu na lečenje, jer imam nenormalan seksualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem", priznao je Miroslav Dimović na prvom sudskom pretresu u Višem sudu u Beogradu
Objavljeno:
foto: Shutterstock

Na silu joj je skinuo odeću, a onda otkopčao pantalone i legao preko nje, dodirujući je po intimnim delovima tela. Međutim, ona ga je neprekidno udarala, gurala i dozivala u pomoć. Prva komšinica je čula vrisku, dotrčala do stana i počela da zvoni i udara po vratima. Manijak je odustao čim je čuo lupanje po vratima, istrčao iz stana tik pored komšinice i pobegao. Na ulaznim vratima zgrade se sudario sa dvojicom stanara, koji su pokušali da ga uhvate.

Dimoviću je prilikom bekstva ispao tablet, na osnovu kojeg je i otkriven! Žena je pretrpela teške telesne povrede, zbog čega je nekoliko dana provela u Kliničkom centru.

foto: Shutterstock

Dimović je uhapšen 29. septembra prošle godine u gradskom autobusu na putu do stana u Zemun polju, gde je neprijavljeno živeo. Na kraju glavnog pretresa, na kojem je do detalja ispričao šta je uradio, manijak je zavapio za pomoć.

Ženi slomio vrat jer se doterala, pa se obesio, u ponedeljak trebalo da se razvedu!

- Vodite me u ludnicu! Ja sam psihijatrijski bolesnik, potrebna mi je stručna pomoć - izjavio je seksualni zavisnik.

Dimović je presudom Okružnog suda u Subotici 2004. dobio šest i po godina robije zbog silovanja, dok je pre toga osuđen na četiri godine zbog teške krađe. Suđenje se nastavlja u maju.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.