Bivši JSO-ovac osuđen na 40 godina: Ubio Nenada Bukinca, njegovu ženu i sekretaricu!
Foto: Kurir

presuda je doneta

Bivši JSO-ovac osuđen na 40 godina: Ubio Nenada Bukinca, njegovu ženu i sekretaricu!

Trostruko ubistvo, koje je policija razrešila nakon 15 godina i uhapsila Stevanovića krajem jula 2015. godine, dogodilo se u prostorijama firme "Bejs internešnal"
Objavljeno: 15:34h

Viši sud u Beoradu osudio je danas na 40 godina zatvora nekadašnjeg pripadnika Jedinice za specijalne operacije Borisa Stevanovića zbog trostrukog ubistva koje je počinio još 12. maja 2000. godine u Novom Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stefanović je osuđen zbog ubistva Nenada Bukinca (41), njegove supruge Pinalopi Papanaku (39) i sekretarice Slađane Jevtić (38).

Trostruko ubistvo, koje je policija razrešila nakon 15 godina i uhapsila Stevanovića krajem jula 2015. godine, dogodilo se u prostorijama firme "Bejs internešnal", čiji je vlasnik bio Bukinac, u Ulici Ivana Ribara 98.

foto: Zorana Jevtić

Odlukom suda njemu je danas produžen pritvoru kojem je od hapšenja. On može da uloži žalbu na ovu presudu Apelacionom sudu u Beogradu. Mediji su ranije preneli da se Stevanović, posle trostrukog ubistva, zaposlio u Jedinici za specijalne operacije (JSO), koja je bila pod rukovodstvom Resora državne bezbednosti.

Nakon što je jedinica rasformirana nije prošao provere, pa je morao da napusti policiju, preneli su mediji.

Takođe su naveli da je Stevanović 2006. godine bio uhapšen kao član veće kriminalne grupe zbog pljacke "Ju banke" a potom i osuđen na šest i po godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.