OVAKO JE MAFIJA UGOVARALA POSLOVE I PRALA PARE U SRBIJI! Tajni snimci Šarićevog klana koji su bili DRŽAVNA TAJNA!
Foto: Fonet

nikad objavljeno

OVAKO JE MAFIJA UGOVARALA POSLOVE I PRALA PARE U SRBIJI! Tajni snimci Šarićevog klana koji su bili DRŽAVNA TAJNA!

Na sajtu Dveri objavljeni su razgovori članova ovog ozloglašenog klana s mnogim ljudima s ove i one strane zakona
Objavljeno: 22:07h

Predsednički kandidat i lider pokreta Dveri Boško Obradović osnovao je antikorupcijski tim tog pokreta, nazvan Dveriliks. Obradović je poručio da će na sajtu objavljivati dokaze o mafiji koja, kako kaže, vlada Srbijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- To je srpski Vikiliks – Dveriliks, koji od danas možete pratiti na internet strani Dveri - poručio je predsednički kandidat Dveri.

Danas ste tamo mogli, pod nazivom "dokazni materijal", da poslušate nekoliko audio-snimaka razgovora, ali i transkripte.

Evo samo nekih od njih.

*Dva razgovora Darka Šarića sa Z.Ć 21.02. i 22.02. 2009.

deo prvog razgovora

Ć: Zvaće te ovaj doktor tvoj. Onaj što sam ga ja upoznao ono veče kod tebe

Š: A zvao me, zvao, jeste.

Ć: E zvaće te on sada verovatno ili te zvao, da, ovaj, on prihvati pesto... ali nikakvi traktori, one gluposti, ništa, ništa...

deo drugog razgovora:

Š: E brate, ništa došao mi tu traktor, pa gledamo, imamo mi od pre ovih nekih papira. Ima 20.000 t silosa, ima sušaru, sada ne znam kakva je to sušara, tu ne pišu kvadrati ni ništa, a on je silose na 3 procenio, miliona.

Ć: Ne, dva miliona

...

Ć: Slušaj, on ga zove, a ovaj mu kaže: nek je pet posto zarade, na 20.000 to znači samo jednom da se napuni i da se izađe i to ti je, mora 300.000 silos, da ga j… Š: Jedino što ima radnika pun k… Ć: Ima ih 90.

Š: 90, dobro, znaš šta je tu problem, zato što imaš na ovoj farmi tih, šta mu piše, pilića i te koke nosilje. tu mora da ima sigurno jedno 20 do 30 ljudi, u silosu mora da ima 10 do 15 ljudi. Nema mnogo viška ljudi.

Š.: Nema viška ako se pravo radi , onda nije ni višak ako su radnici. A jel po tebi ovo super posao ili noije? Ć. : Pazi, ovo nije super posao., ali je korektan… Š.: Da.

18.02.2009 Z.Ć. zove N.K.

Z:Slušaj, jeste li vi od D kupili sve aparate ili je njima nešto ostalo? N:Koliko ja znam sve. Z:Koliko ti znaš sve. Pa jer meni je Sava rekao sve ste kupili. N: Sve, sve, sve, sve ... N: Cela firma je dogovorena, dogovoreno je Z: A jesi uzeo i firmu i aparate? N: Uzeo sam samo biznis, nisam uzeo firmu. Samo biznis sam uzeo Z: Znači sve aparate ste uzeli i sve ugovore? N: Sve ... Z: Odmah ste prebacili sve aparate na vas. To je oko 2000 aparata, ja znam koliko su imali, dve-dve i po hiljade. N: Više, 2.500

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.