POLICIJA NAŠLA ČOVEKA ZA KOGA JE MAJKA TVRDILA DA JE POKUŠAO DA JOJ OTME DETE: Evo šta je rekao u policiji
Policija (ilustracija), Foto: Kurir

saopšteno je

POLICIJA NAŠLA ČOVEKA ZA KOGA JE MAJKA TVRDILA DA JE POKUŠAO DA JOJ OTME DETE: Evo šta je rekao u policiji

Kako se saznaje, reč je o muškarcu od 63 godine, a policija je izveštaj dostavila tužilaštvu koje treba da se izjasni ima li tu elemenata krivičnog dela

Objavljeno:

Policija je pronašla čoveka koga je pre dva dana jedna žena prijavila da je pokušao da odvuče i praktično otme njeng sina u naselju Vidikovac u Beogradu, prenosi Kurir.

- Policija je odmah po prijavi majke ragovala, identifikovala i pronašla čoveka koji je po njenoj prijavi uznemiravao njeno dete na Vidikovcu - potvrđeno je Kuriru u policiji.

Kako se saznaje, reč je o muškarcu od 63 godine, a policija je izveštaj dostavila tužilaštvu koje treba da se izjasni ima li tu elemenata krivičnog dela.

- On je u policiji rekao da je samo hteo da zamoli dečaka da mu kupi cigarete i ništa više - navodi izvor.

Podsetimo, pre dva dana je jedna majka prijavila policiji da je oko 13:30 sati stariji muškarac pokušao da otme njenog sina, koji je drugi razred osnovne škole, misleći da je sam pošto je razgledao izlog, a ona je bila nekoliko metara dalje od njega.

Sve se dogodilo u neposrednoj blizini Osnovne škole "Branko Ćopić", a o svemu je obavešten i Savet roditelja te škole, te je poruka o tome da je navodno pedofil zgrabio dete za vrat i pokušao da odvuče u ćošak, kružila među roditeljima nekoliko osnovnih škola i panika je zavladala u tom kraju.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.