UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Iz Save izvučeno BEŽIVOTNO TELO
ilustracija, Foto: Ana Paunković

strašno

UŽAS U SREMSKOJ MITROVICI: Iz Save izvučeno BEŽIVOTNO TELO

Odmah je obaveštena policija, te su na teren izašli pripadnici Specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi i vatrogasci sapasioci iz Sremeske Mitrovice

Objavljeno:

Pripadnici Specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi i vatrogasci spasioci izvukli su jutros telo iz reke Save u Sremskoj Mitrovici!

Kako se nezvanično saznaje, nepoznata osoba je jutros oko 9 sati skočila u reku Savu sa pešačkog mosta.

Odmah je obaveštena policija, te su na teren izašli pripadnici Specijalističkog tima za rad i spasavanje na vodi i vatrogasci sapasioci iz Sremeske Mitrovice.

- Policija je pokušala, zajedno sa kolegama vatrogascima, koji su spustili čamac, da spasu osobu međutim nisu uspeli. Izvukli su telo na obalu, a lekar Hitne pomoći konstatovao je smrt - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Telo je prevezeno na obdukciju gde će se utvrditi identitet osobe koja je, kako se sumnja, izvršila samoubistvo.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.