MILIĆEV UZEO NOVAC DA ŠTITI LUKINOG UBICU? Oglasilo se tužilaštvo, ali i otac nesrećnog mladića!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

slučaj kantrimen

MILIĆEV UZEO NOVAC DA ŠTITI LUKINOG UBICU? Oglasilo se tužilaštvo, ali i otac nesrećnog mladića!

Stigla i reakcija Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu na navode da je Marko Milićev dobio novac da preuzme krivicu za udes na Brankovom mostu 2014.
Objavljeno: 07:48h

Povodom pisanja pojedinih medija o slučaju "Kantrimen" u sredu se oglasilo i nadležno Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu. Ono je odbacilo tvrdnje Milana Drče, osuđenog pripadnika "zemunskog klana" koji je izjavio da mu se Marko Milićev (36) poverio u zatvorskoj ćeliji da on nije "kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića (21) jula 2014. na Brankovom mostu u Beogradu. Navodno, Milićev je preuzeo krivicu na sebe za 550.000 evra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

MILIĆEV JE UZEO 550.000 EVRA DA ZAŠTITI NJU: Otkrivena tajna slučaja KANTRIMEN i kako je zaštićen ubica Luke Jovanovića!

U svom saopštenju, Tužilaštvo navodi da izjava jednog zatvorenika o tome šta mu je rekao drugi zatvorenik nepotrebno stvara sumnju javnosti u rad policije i pravosuđa, a ima za posledicu pokušaj skidanja krivice sa nekog čija je krivica utvrđena.

foto: beta

- Podsećamo da osuđeni Milićev nije sam preuzeo krivicu za ono što je uradio, već je policija došla do njega kao izvršioca krivičnog dela, što je tužilaštvo i dokazalo - kažu iz ove institucije. - Priča plasirana medijima je netačna od samog početka, gde se navodi da je u pitanju vozilo crvene boje. Utvrđeno je da je upravo osuđeni Milićev vozio ovo vozilo u više navrata pre same nesreće, a da je u pitanju vozilo boje bele kafe sa crnim krovom.

Ovo su, tvrde dalje iz tužilaštva, potvrdili i svi svedoci u postupku, između ostalih, i svedok koji nije učestvovao u događaju, taksista Željko Šutanovac.

Kako kaže Bojan Jovanović, otac nastradalog Luke, novi delić mozaika uklapa se, kako u njegova dosadašnja saznanja, tako i u priče koje kruže već dve godine.

- Očekujem da nadležni organi preduzmu mere i ispitaju navode koji su se pojavili - kaže Jovanović. - Naročito ako su upoznati sa imenom i prezimenom dotičnog biznismena i njegove supruge.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.