"TREBALO JE DA BUDE U ŠKOLI": Porodica šokirana, detalji hapšenja tinejdžerke iz Čačka! (FOTO)
J.Ć., Foto: Printscreen/Instagram

PAKAO

"TREBALO JE DA BUDE U ŠKOLI": Porodica šokirana, detalji hapšenja tinejdžerke iz Čačka! (FOTO)

"Audi A3" čačanskih tablica, za čijim volanom je bio jedan od uhapšenih muškaraca, dok je atraktivna tinejdžerka sa drugim osumnjičenim bila putnica, 31. marta je zaustavila saobraćajma policija zbog prekršaja

Objavljeno:

J. Ć. (18) iz Čačka završila u pritvoru sa dvojicom mladića, nakon što je policija u automobilu u kom su bili pronašla oružje i pancir.

Srednjoškolka J. Ć. (18) iz Čačka uhapšena je sa još dvojicom mladića, M. Đ. (25) i I. Š. (33), u selu Prijanovići kod Požege, a pravi šok je usledio kada je u njihovom automobilu "audi A3" policija pronašla dva pištolja, okvire sa 20 metaka, noževe, pancir i vagicu za precizno merenje!

"Audi A3" čačanskih tablica, za čijim volanom je bio jedan od uhapšenih muškaraca, dok je atraktivna tinejdžerka sa drugim osumnjičenim bila putnica, 31. marta je zaustavila saobraćajma policija zbog prekršaja.

Čačak, Tinejdžerka, Jana Ćalovović, J.Ć.
foto: Printscreen/Instagram

- "Audi" je nepropisno preticao, a saobraćajci koji su kontrolisali sapbraćaj su signalizirali vozaču da se zaustavi. Sustigli su "audi" u mestu Gugalj na granici između Požege i Čačka - navodi naš izvor iz istrage:

- Prilikom pretresa, kod devojke su nađena dva pištolja bez serijskog broja sa dva okvira i sa ukupno 20 metaka, kao i vagica za merenje. Ona je odmah privedena u prostorije PS Požega, a muškarci koji su bili u automobilu, iskoristili su priliku i pobegli su sa lica mesta "audijem".

Čačak, Tinejdžerka, Jana Ćalovović, J.Ć.
foto: Printscreen/Instagram

Policajci su odmah alarmirali kolege, a odbegli Čačani M. Đ. i I. Š. su ubrzo pronađeni od strane policijskih službenika PI Čačak, a zatim dovedeni u prostorije policijske stanice Požega.

- Daljim pretresom vozila pronađena su još dva noža i jedan pancir, koji su takođe oduzeti. Prilikom saslušanja oni su se branili ćutanjem, osim što je vozač rekao:"Ja sam samo vozio". Istraga je u toku - kaže naš sagovornik i dodaje da se trooje uhapšenih terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu, kao i krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Vest o hapšenju mlade Čačanke J. Ć. šokiralo je javnost u gradu na Moravi. Prijatelji porodice uhapšene tinejdžerke kažu da su u svi zaprepašćeni i da nikome nije jasno odakle ona u Prijanovićima, kada je za to vreme trebalo da bude u školi na nastavi!

Čačak, Tinejdžerka, Jana Ćalovović, J.Ć.
foto: Printscreen/Instagram

Porodica za primer

- Ona je iz funkcionalne i porodice za primer. Devojčica ide u srednju školu, tek što je napunila 18 godina. Pored ćerke imaju još dece, jedno od njih je osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke. Čačak je mali grad i brzinom svetlosti se pronela vest sa kim je ona bila u autu i nikome nije jasno šta će ona s tom dvojicom, jer ona uopšte nije iz te priče - ispričala nam je porodična prijateljica uhapšene J. Ć.

Kako je dodala, reč je o vrednim i uzornim Čačanima koji pošteno zarašuju svoj hleb. - Svi smo uvereni da joj je namešteno. Uostalom, čim nije bežala od policije, nije se ni plašila kontrole. Uvereni smo da za oružje u automobilu nije ni znala - ispričala nam je ova Čačnka.

Mlade i lepe, ali iza rešetaka!

Hapšenje tinejdžerke iz Čačka samo je još jedan slučaj hapšenja jedva punoletnih i mladih studentkinja koje su lišene slobode zbog kriminala. Pa je tako 14. marta uhapšena studentkinja iz Brčkog Azra Š. (22) i to po poternici koju je za njom raspisala Srbija zbog sumnje da je bila saučesnik u ubistvu Nikšićanina Ranka Radoševića, zvanog Ranko Eskobar u beogradskom naselju Rušanj.

Azra Šabanović, Azra Š., Ranko Eskobar, Ranko Radošević
foto: Društvene mreže

- Pored Azre Š. i još dvojice osumnjičenih iz Srbije, lisice na ruke stavljene su i njenom dečku Marku Pjanoviću, inače vođi navijača Partizana iz Brčkog, koji je na saslušanju sve detaljno ispričao kako i zbog čega je došlo do ubistva kao i ko ga je naručio - podseća izvor i dodaje da je tom prilikom uhapšena i tinejdžerka (17) iz Srbije koja je bila u stanu u kom su bili uhapšeni egzekutori Eskobara.

- Njoj je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ključan svedok u istrazi ovog ubistva, obzirom da se sumnja da je bila upućena u sve i radila logistiku likvidacije.

Samo dan posle toga uhapšena je i J. M. (20) teniserka i učenica srednje škole jer je policija u "smartu" kojim je došla sa Kopaonika nađeno osam kilograma marihuane u crnoj torbi. Ona se na saslušanju branila ćutanjem i određen joj je jednomesečni pritvor.

04:31

TRAMPOV ADVOKAT JE NAPRAVIO NEPROMIŠLJEN POTEZ! Eksperti prokomentarisali HAPŠENJE bivšeg američkog predsednika: EVO ŠTA KAŽU

(Espreso/Ekipa Kurira)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.