UPAD U SRPSKU IMPERIJU MARIHUANE: Razbijena NAJVEĆA MREŽA u Timočkoj krajini!
Foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

hapšenje!

UPAD U SRPSKU IMPERIJU MARIHUANE: Razbijena NAJVEĆA MREŽA u Timočkoj krajini!

Policija je jutros u dve odvojene akcije u Boru i Negotinu uhapsila desetak ljudi, za koje se sumnja da su deo najveće kriminalne organizacije za proizvodnju i prodaju marihuane u Timočkoj krajini
Objavljeno: 09:39h

Policija je jutros u dve odvojene akcije u Boru i Negotinu razotkrila i lišila slobode desetak ljudi, za koje se sumnja da su deo najveće kriminalne organizacije za proizvodnju i prodaju marihuane u Timočkoj krajini – saznaju ''Novosti''.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Po informacijama do kojih smo došli, kao mozak cele operacije navedena su dva brata iz borskog sela Luka - Boban M. (41) i Desimir M. (34) - koji se sumnjiče da su širom Timočke krajine imali plantaže marihuane i celu "armiju" preprodavaca te droge.

- Boban M. je lišen slobode jutros u Negotinu, a pretresomje, na tri lokacije, pronađeno gotovo 15 kilograma marihuane – navodi za naš list izvor iz istrage.

- Iako samo dugo pratili i pripremali ovu operaciju, mlađi brat je, ipak, iz još neutvrđenih razloga, pobegao iz zemlje samo nekoliko dana pre hapšenja.

Kako se sumnja, ova dva brata su godinama razvijala ''biznis''. Počeli su sa jednom, a završili sa nekoliko plantaža marihuane, koje su bile rasute po celoj Timočkoj krajini.

- Sumnja se da su Boban M. i Desimir M. imali i ljude koji su za njih uzgajali marihuanu, kao i celi korpus preprodavaca te droge – dodaje naš sagovornik.

- Međutim, iako se godinama sumnjalo da se oni bave uzgojem i prodajom narkotika, protiv njih nikada nije podneta prijava, niti su ikada imali konflikt sa zakonom.

Protiv Bobana M. i još nekoliko osoba je podneta prijava zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati. Za Desimirom M. se traga, a sumnja se da je pre nekoliko dana prebegao u Nemačku.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.