SRPSKI CARINICI SU ZAUSTAVILI ALBANCA NA GRANICI: Niko nije mogao da veruje šta on ŠVERCUJE! (FOTO)
Foto: CARINA INFO

kakva zaplena

SRPSKI CARINICI SU ZAUSTAVILI ALBANCA NA GRANICI: Niko nije mogao da veruje šta on ŠVERCUJE! (FOTO)

On je pri susretu sa carinicima rekao da nema ništa što bi prijavio osim ličnog prtljaga
Objavljeno: 15:27h

Ovakav ulov carinici u Srbiji dosad nisu imali: 2. i 3. marta 2017. godine na carinskim punktovima Merdare i Depce sprečili su pokušaj krijumčarenja narodnih nošnji i garderobe sa KiM, čija je vrednost procenjena na oko 700.000 dinara.

Neprijavljena narodna nošnja je pronađena 2. marta 2017. godine, na carinskom punktu Merdare, prilikom detaljnog pregleda automobila „BMW X5“ nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak albanske nacionalnosti sa KiM.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: CARINA INFO

On je pri susretu sa carinicima rekao da nema ništa što bi prijavio osim ličnog prtljaga. Međutim, među stvarima u prtljažnom prostoru, pronađena je veća količina delova albanske narodne nošnje, između ostalog 35 pari dimija i šalvara, preko 20 svečanih haljina, 40 košulja, 40 prsluka, 15 pari cipela, 10 ogrtača, 50 pojaseva ukrašenih imitacijom dukata i bižuterije, 50 kaiševa i drugih delova nošnje.

foto: CARINA INFO

U drugom slučaju je 3. marta 2017. godine na carinskom punktu Depce detaljno kontrolisan automobil „Volkswagen Passat“ vranjskih registarskih oznaka. Tom prilikom su u prtljažniku pronađene dve velike crne vreće pune nove garderobe, bez bilo kakve dokumentacije. U njima je bilo 248 artikala muške, ženske i dečje garderobe, očigledno namenjene daljoj preprodaji. Vozač, 38-godišnji državljanin Srbije albanske nacionalnosti iz Preševa, carinicima je prethodno rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.