STRAVIČNE VESTI: Bebica koju je otac bacio na pod u veoma lošem stanju!
Foto: Printscreen/facebook

jezivo

STRAVIČNE VESTI: Bebica koju je otac bacio na pod u veoma lošem stanju!

Nažalost, povrede koje joj je otac-monstrum naneo su užasne, pa je dete, za koje se činilo da se oporavlja, ponovo u opasnosti
Objavljeno:

Iz Dečje klinike u Tiršovoj stižu veoma loše vesti: Milica, bebica od 40 dana koju je otac Milomir S. (23) 14. februara bacio na pod, ponovo je u veoma teškom opštem stanju.

Nažalost, povrede koje joj je otac-monstrum naneo su užasne, pa je dete, za koje se činilo da se oporavlja, ponovo u opasnosti, piše Informer.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Bebina tetka Milica Vasić, koja je obilazi svakodnevno, kaže da je detetu rađen EHO i skener glave i da rezultati "nisu dobri".

- Nadali smo se da će bebi biti bolje jer je u prethodnih nekoliko dana reagovala na zvuk kad je pozovem, otvarala je okice, pomerala ruke, međutim, stanje joj se pogoršalo, a rezultati su loši. Ona ima nagnječenje mozga i krvarenje na više mesta. Lekari su mi rekli da sve i da preživi, imaće velike posledice - kaže tetka Milica.

Milomir Stanković (23) sa Uba uhapšen je zbog sumnje da je posle svađe s taštom Zoricom svoju ćerku, tada staru 15 dana, bacio na pod i teško je povredio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.