PALA 3 FALSIFIKATORA! Štancovali srpske pasoše, lične, vozačke, ali dokumente EU zemalja
Foto: Kamil Zihnioglu

HAPŠENJE U BEOGRADU

PALA 3 FALSIFIKATORA! Štancovali srpske pasoše, lične, vozačke, ali dokumente EU zemalja

Pripadnici Uprave kriminalističke policije, SBPOK-a, otkrili su dve improvizovane radionice za izradu falsifikovanih dokumenata u Beogradu, zaplenili veliku količinu falsifikovanih dokumenta sa opremom za štampu i uhapsili tri osobe
Objavljeno:

Pretresom stanova na više lokacija u Beogradu policija je pronašla dve improvizovane radionice i zaplenila: 89 blanko pasoša obrazaca Republike Slovenije, sedam pasoša obrazaca Republike Srbije, pet falsifikovanih vozačkih dozvola Republike Srbije, dve falsifikovane lične karte Republike Srbije, 40 vozačkih dozvola i ličnih karata zemalja Evropske Unije, veliku količinu holograma Republike Srbije i zemalja Evropske Unije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je zaplenila i više kutija kartona i plastičnih folija za izradu falsifikovanih dokumenata, nekoliko štampača i mašina za plastificiranje, skenera, aplikacija, otisaka pečata, četkica, rezača i drugog alata za izradu, kao i nekoliko kompjutera i kompjuterske opreme na kojoj je vršena priprema štampe.

Sumnja se da su B.B, R.V i R.D. u dužem vremenskom periodu u iznajmljenim stanovima na području Beograda, izrađivali falsifikovana lična dokumenta, putne isprave, vozačke dozvole Republike Srbije, zemalja iz regiona i zemalja Evropske unije.

Osumnjičeni B.B. (1960), R.V. (1980) i R.D. (1961) će, uz krivičnu prijavu, zbog falsifikovanje isprava biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopšteno je iz MUP-a.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.