TROJICA NESTALIH IZ KRAGUJEVCA PRONAĐENI MRTVI: Beživotna tela radnika ležala su među ruševinama!
Foto: Ministarstvo odbrane

UžASNA TRAGEdija

TROJICA NESTALIH IZ KRAGUJEVCA PRONAĐENI MRTVI: Beživotna tela radnika ležala su među ruševinama!

- Dva tela su izvučena ispod ruševina, ali jedno još nije zbog mraka, pa će akcija sutra biti nastavljena - kaže Vesna Đorđević.
Objavljeno: 20:39h

Nakon intenzivnog traganja za licima nestalim u eksploziji u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu, pri čemu su, s obzirom na izuzetno složene uslove, korišćeni svi raspoloživi ljudski potencijali i tehnički kapaciteti, pronađeni su posmrtni ostaci trojice nestalih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U skladu sa nalogom nadležnog tužioca u toku je identifikacija pronađenih posmrtnih ostataka. Kako je ranije navedeno iz pomenutog ministarstva, reč je o kapetanu Darku Kostiću i civilima Dejanu Kovačeviću i Željku Nikoliću.

OSTALO JE SAMO ZGARIŠTE! Ovako izgleda Kragujevac posle eksplozije! (FOTO)

foto: Ministarstvo odbrane

Istragu o uzrocima i posledicama nesreće vodi zamenik Višeg javnog tužioca u Kragujevcu Jasmina Stojadinović.

Kako prenosi Blic, portparol Višeg tužilaštva u Kragujevcu Vesna Đorđević potvrdila je da su nađena tri tela nastradalih u ruševinama Tehničko - remontnog zavoda.

- Dva tela su izvučena ispod ruševina, ali jedno još nije zbog mraka, pa će akcija sutra biti nastavljena - kaže Vesna Đorđević.

Komisija za ispitivanje okolnosti nastanka vanrednog događaja koju je formirao ministar odbrane juče je počela sa radom, dok je danas započeo vanredni Inspekcijski nadzor u Tehničkom remontnom zavodu koji po nalogu ministra sprovodi Inspektorat odbrane.

JEDNA OSOBA MRTVA, za 3 se traga nakon stravične eksplozije u Kragujevcu! Više od 20 ljudi povređeno, cela Srbija u šoku!(FOTO)

Saučešće porodicama nastradalih uputili su ministar odbrane Zoran Đorđević i načelnik Generalštaba VS general Ljubiša Diković.

Podsetimo, u eksploziji koja se u utorak dogodila u Zavodu, na licu mesta stradao je potpukovnik Miroslav Perišić, dok je 25 pripadnika Vojske i MUP-a povređeno.

(Espreso.co.rs / Kurir, Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.