VEČERALI SMO, A ONDA JE PREREZAO VRAT NA MOJE OČI: Ispovest oca iz Niša o Nikolinom stravičnom samoubistvu!
Foto: Facebook printscreen

tuga

VEČERALI SMO, A ONDA JE PREREZAO VRAT NA MOJE OČI: Ispovest oca iz Niša o Nikolinom stravičnom samoubistvu!

Sa sinom se odlično slagao. Bio je dobar student i uzoran mladić. U junu je trebalo da diplomira
Objavljeno:

"Video sam samo ruku na njegovom vratu i kratak trzaj u stranu, posle čega je počela da šiklja krv! Skočio sam sa kreveta, pokušao da mu rukom zaustavim krvarenje. On je ispustio nož i bos istrčao na ulicu".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovim rečima opisuje trenutke strašne drame Radomir C., otac Nikole C. (26) koji je preminuo sinoć nakon što je sebi nožem prerezao vrat, a potom pobegao iz kuće, seo u automobil "mercedes" i sa posečenim vratom krenuo ka centru grada. Ta strašna drama odigrala se u kući Radomirove druge supruge na Paliluli, posle večere. Obaveštena je policija koja je uspela da ga zaustavi u Obrenovićevoj ulici kod Margera ali je, nažalost, nesrećni mladić ubrzo preminuo jer je izgubio dosta krvi. Sanitetom Hitne pomoći prebačen je u Klinički centar, ali je podlegao ranama u 19.40 časova.

OVO JE DEČKO KOJI JE SEBI PREREZAO VRAT: Pogledajte njegove poslednje slike sa Fejsbuka!

- Posle majčine smrti pre desetak godina, doživeo je veliki stres. Od tada bio je stalno zabrinut za moje zdravlje, plašio se da se meni nešto ne desi. Ali nikada nije ničim nagoveštavao da bi mogao da digne ruku na sebe. U poslednjih 15 dana se taj veliki strah za mene se pojačao. Zašto je ovo učinio tog momenta, ne znam. Nikako mi nije mi jasno, počinje bolnu ispovest Radomir kroz suze.

Sa sinom se odlično slagao. Bio je dobar student i uzoran mladić. U junu je trebalo da diplomira.

- Odvezao me je na posao juče da se ne mučim. Posle je došao u 13 časova i sedeo do 15.30. Zajedno smo došli kući gde smo živeli i družili se kao da smo drugari. Otišao sam da platim struju i vratio se oko 18 časova. On se zabrinuo gde sam se zadžao dugo. Otišli smo kod moje druge žene u kuću na ručak kao i obično. Ja sam legao posle ručka da odmorim leđa. On je sedeo za stolom, popio je sok. Čekali smo da popijemo kafu pa da idemo. Požalio se da ga boli stomak, pitao sam ga kako je, on mi rekao "opušteno". Ležao sam, kada sam čuo kao neko krkljanje. Za ručkom se žali da ga kao boli jabučica u grlu, kao da ne može da proguta zalogaj. Milsio sam da je pomera rukom, kao da želi da progura zalogaj. Kada sam se okrenuo imam šta da vidim, krv šilklja. Nisam znao gde se nalazim - priča Radomir.

Pokušao je da zaustavi krvarenje na vratu sinu kome je iz desne ruke ispao mali reckavi kuhinjki nož koji se postavlja uz servis za ručavanje.

- Viknuo sam: "Zovite policiju", Hitnu pomoć, stao mi je mozak. On se otrgao iz mojih ruku, istrčao je iz kuće bos, dok je krv liptala na sve strane. Video sam kola kako odlaze na ulicu i pomislio: "ode negde u njive da iscuri krv". Pozvali smo policiju da blokira ulice. Sreli su ga kod Margera. Parkirao je auto na stajalištu, uključio četiri žmigavca i izašao mirno ali je već bilo kasno dok je došla Hitna pomoć - jada se Radomir.

Nikola je u automobilu nastavio da se povređuje tako što je polomio retrovizor i nastavio da se seče staklom. U automobilu su vidljive brojne lokve krvi. Policija je uradila uviđaj po nalogu tužilaštva.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.