NAJPOTRESNIJA TIŠINA U NOVOM PAZARU: Fudbaleri odali počast NASTRADALIM MALIŠANIMA, a onda je USLEDILO OVO! (FOTO)
Novi Pazar, Foto: RINA

tuga do neba

NAJPOTRESNIJA TIŠINA U NOVOM PAZARU: Fudbaleri odali počast NASTRADALIM MALIŠANIMA, a onda je USLEDILO OVO! (FOTO)

Među gledaocima bio je u turski ambasador u Srbiji Hami Aksoj

Objavljeno:

Zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Novi Pazar kada je četvoro dece nastradalo u požaru u ovom gradu je proglašen Dan žalosti, a utakmica 25. kola Super lige Srbije Novi Pazar - Radnički počela je mintom ćutanja. Tišina 4.000 gledalaca u tom trenutku je zaparala stadion i samo još jednom podsetila na stravičan požar koji se doodio pre dva dana.

Nakon toga, fudbalski teren zasula je kiša plišanih igračaka u znak solidarnosti sa decom Turske i Sirije, koje su pogodjene apokaliptičnim zemljoresom u kojim je stradal preko 60.000 ljudi.

1 / 4 Foto: RINA

- Sve prikupljene igračke biće donirane deci iz razorenih područja, a ulaz za ovu utakmicu danas se nije naplaćivao, potvrđeno je za agenciju RINA.

Među gledaocima bio je u turski ambasador u Srbiji Hami Aksoj, a meč je završen rezultato 1:0 u korist domaćina.

Podsetimo, šestomesečna beba, blizanci stari tri godine i petogodišnji dečak, nastradali su juče u požaru u svom porodičnom stanu u Novom Pazaru, dok se lekari bore za život njihovog oca, poreklom iz Egipta, koji je živ goreo pokušavajući da spase svoje četvoro dece iz plamena! Povrede je zadobila i majka mališana, ali ona nije životno ugrožena.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.