Našao majku mrtvu, zabio sebi nož u srce! Krv je prskala, a Dragan je pao mrtav pored nje!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

užas u kotežu

Našao majku mrtvu, zabio sebi nož u srce! Krv je prskala, a Dragan je pao mrtav pored nje!

Starica je mrtva ležala na krevetu. Ona na telu nije imala vidljive povrede, pa se pretpostavlja da je preminula prirodnom smrću.
Objavljeno:

Dragan Stančetić (49) telefonom obavestio brata da im je majka umrla, a kada je brat došao u stan, zgrabio je nož i ubo se u grudi, nakon čega je ubrzo izdahnuo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako nezvanično saznajemo, Dragan se, navodno, ubio naočigled svog brata, koga je prethodno pozvao telefonom da dođe u njegov stan u Ulici Slavka Kolara.

- Dragan je u ponedeljak ujutro pozvao brata koji živi negde u Beogradu i rekao mu da im je majka umrla. U trenutku kada je njegov brat došao u stan, Dragan je zgrabio nož i probo srce. Krv je prsnula, a Dragan je pao pored kreveta u kom je ležala mrtva Jasminka. Prizor je bio jeziv - kaže dobro obavešten izvor Kurira.

HOROR U KOTEŽU: Majka i sin pronađeni mrtvi, još se ne zna uzrok smrti!

Žena nije imala povrede Draganov brat je odmah obavestio policiju i Hitnu pomoć, čija je ekipa mogla samo da konstatuje smrt sina i majke. - Starica je mrtva ležala na krevetu. Ona na telu nije imala vidljive povrede, pa se pretpostavlja da je preminula prirodnom smrću. Pored Dragana, sa ubodnom ranom na grudima, nađen je nož. Ipak, oba tela prebačena su na Institut za sudsku medicinu, a obdukcijom će biti utvrđen tačan uzrok smrti starice - objašnjava naš izvor. Stan Stančetića juče je bio zapečaćen, a komšije su bile uznemirene vešću da su im susedi preminuli, posebno jer su se u subotu ujutro strašno posvađali. - Ceo stan je grmeo od njihove dreke. Ne znam zbog čega su se raspravljali. To im nije bio prvi put, ali u ponedeljak je bilo baš neprijatno slušati ih - objašnjava naša sagovornica.

Sumnje komšija I druga stanarka zgrade u Slavka Kolara kaže da su se majka i sin često svađali. - Dragan je voleo da popije. Svakodnevno smo ga viđali u pripitom stanju. Jasminka bi pre podne išla u prodavnicu po hleb - priča komšinica. Neke komšije kažu da im je Jasminkina smrt sumnjiva i da ne treba uzimati zdravo za gotovo verziju da je preminula prirodom smrću. - Ona jeste bila stara, ali je bila pokretna i vitalna. Meni je malo čudno to što je ona iznenada preminula. Možda ipak treba ispitati da li njen sin Dragan ima veze s njenom smrću. Ne bih da ga optužujem, ali on je pio, navodno je uzimao i neke supstance. Moguće je da je doživeo neko pomračenje uma - sumnjičava je komšinica.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.