MALA MILICA JAČA OD OČEVOG ZVERSTVA Beba koju je otac krvnički tresnuo o pod oporavlja se od povreda!
Foto: Printscreen/facebook

nova šansa za život

MALA MILICA JAČA OD OČEVOG ZVERSTVA Beba koju je otac krvnički tresnuo o pod oporavlja se od povreda!

Do pre samo nekoliko dana porodica male Milice strepela je od poziva lekara i vesti da su ostali bez svoje mezimice.
Objavljeno:

Beba Milica svega stara 27 dana, koju je otac zamalo ubio tresnuvši je o pod, jača je od smrti! Uprkos ozbiljnim povredama koje je zadobila, ova hrabra devojčica može se smatrati medicinskim čudom!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je njen život visio o koncu 12 dana, hrabra beba se izborila sa prelomom lobanje, nagnječenjem mozga, unutrašnjim krvarenjem i povredom oka i zahvaljujući čudu i doktorima Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj, gde je hospitalizovana, dobila je još jednu šansu za život.

- Dete je premešteno u jedinicu poluintenzivne nege. Stanje je stabilno i kompleksno. Dete nije životno ugroženo, ali je neophodan stalni nadzor lekara - rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

OVO JE OTAC IZ PAKLA koji je bebu staru 15 dana bacio na pod i POLOMIO JOJ LOBANJU! (FOTO)

Do pre samo nekoliko dana porodica male Milice strepela je od poziva lekara i vesti da su ostali bez svoje mezimice.

- Kada su nam rekli da je Milica bolje, ne mogu vam opisati sreću koja nas je obuzela. Lekari su govorili da neće preživeti, mi smo je zato i krstili kako bi otišla među anđele. Mislili smo da neće preživeti, ali Bog je čuo naše vapaje i uslišio je naše molitive. Našoj devojčici je bolje i sada se nadamo da će se potpuno oporaviti - priča za “Blic” Miličina tetka Saveta.

Ipak, velika borba je pred ovim malim borcem. Iako dete više nije životno ugroženo, njeno zdravstveno stanje je komplikovano, a posledice ozbiljnih povreda koje je zadobila su još uvek neizvesne.

Doktori će nastaviti da se bore za svaki njen naredni dan, a kako će teći oporavak još uvek ne može da se prognozira.

Podsećanja radi, bebu je u utorak, 14. februara, uveče otac Milomir Stanković (22) umalo ubio tresnuvši je o pod u porodičnoj kući svoje supruge, gde je i on živeo. Bacanju bebe o pod prethodila je svađa Milomira i tašte Zorice Vasić, kada su njegovi roditelji Kala i Dragana došli na babine u porodični dom Vasića.

foto: Printscreen/facebook

Kako su Vasići ispričali, njihovoj priji Dragani smetalo je što “smederevac” dimi i ponavljala je da beba ne može da živi tu. Milomir je na to rekao da je kraj njegovog i Slavičinog braka i da želi da uzme Milicu. Tašta i žena su pokušale da ga zaustave, ali je on pobesneo i tašti udario šamar. Otac je uspeo da izvede Milomira iz kuće, ali se on vratio i uz naručja Zoričine tetke uzeo bebu i tresnuo je o pod. Od jačine udarca bebi je otekla glava i ispalo jedno oko.

Saslušanje u četvrtak

Milomir Stanković (22), kao i članovi porodice Vasić, biće saslušani u četvrtak u Osnovnom javnom tužilaštvu u Ubu.

S obzirom na to da je dete preživelo jezivi napad, Stanković se tereti za krivično delo nasilja u porodici i postupak otuda nije preuzelo više tužilaštvo. Da li će veštačenje jezivih povreda uticati na prekvalifikaciju dela, ostaje da se vidi.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.