OVAKO JE TEKLA DRAMA NAVODNE OTMICE: Kako je nestalo dete pronađeno kod roditelja?
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Sve vreme bio sa svojima

OVAKO JE TEKLA DRAMA NAVODNE OTMICE: Kako je nestalo dete pronađeno kod roditelja?

Pripadnici beogradske policije danas su u brzoj i efikasnoj akciji pronašli četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu na Novom Beogradu prijavio jedan od građana.
Objavljeno: 18:18h

Drama je navodno počela oko 12.30 kada je jedan od građana prijavio policiji, da je video da je jedno dete navodno ubačeno u crni mini kantrimen u Ulici Otona Župančića u Novom Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je odmah alarmirana da postupa po prijavi jednog građanina, a odmah su obavešteni i svi granični prelazi o ovom slučaju.

foto: Printscreen Adriamedia.tv

U prvim informacijama koje su se pojavile govorilo se da je navodno oteta devojčica, ali je kasnije utvrđeno da se zapravo radi o dečaku.

Naime, beogradska policija je nakon intenzivne potrage za svega tri sata pronašla crni mini kantrimen austrijskih tablica, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke, a ne navodnih otmičara.

foto: fonet mup

- Nakon ulaska u stan roditelja, policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da nije reč o otmici. Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, saopštio je MUP Srbije.

KRAJ DRAME NA NOVOM BEOGRADU! Policija pronašla dete živo i zdravo!

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova popodne posle prijave jednog građanina o mogućoj otmici deteta na Novom Beogradu objavilo fotografiju i pozvalo je sve građane da ukoliko primete crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka to prijave policiji.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.