Pas izujedao za lice devojčicu (9) u Novom Sadu, vlasnik pobegao: Iskidao joj usne i izbio zube!
Foto: Profimedia

Užasno

Pas izujedao za lice devojčicu (9) u Novom Sadu, vlasnik pobegao: Iskidao joj usne i izbio zube!

Prema rečima oca devojčice ona je hitno operisana u Dečijoj bolnicibolnici
Objavljeno: 09:41h

- Ćerkica se šetala s drugaricom na igralištu za decu. Vlasnik psa je sedeo i kuckao na mobilnom jednom rukom, a drugom držao za povodac psa bez korpe. Pas je iznenada skočio i uhvatio mi dete za usta. Krv je šiknula, a vlasnik je, kako svedoci pričaju, samo pogledao kuče i rekao mu: „Vidi šta si uradio!“, ne slušajući zapomaganje moje ćerkice - priča ogorčeno Rađenović.

Odmah su dotrčali roditelji koji su bili sa decom, a mladić je ustao i pošao sa psom.

- Ljudi su vikali: „Stani, gde bežiš!“, a on je počeo da trči sa kerom. Pokušali su da ga slikaju, ali s obzirom na to da je trčao, slika je jako loša. Pozvao me je jedan od komšija. Kad sam stigao, doživeo sam šok. Ćerka krvava, plače... Užas! Hitna nas je odvezla u bolnicu, gde su je odmah operisali - priča otac.

foto: Ilustracija/Reuters

Kako kaže, ne može da shvati da vlasnik psa još nije pronađen. U celom Novom Sadu ima veoma mali broj te vrste pasa, s obzirom na to da se zna kakvi su mužjaci te rase. Građani koji su bili tu kažu da je mladić imao oko 20 godina, visine 175-180 cm, mršav. A pas je belo-zlatne boje.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je slučaj prijavljen:

- Neverovatno je da je ta osoba pobegla. Do sada tako nešto nismo imali. Od momenta kad je to prijavljeno, ne prestajemo da ga tražimo. Postoji evidencija ko ima tu vrstu psa, tako da garantujemo da ćemo vlasnika pronaći - poručili su iz policije.

BONUS VIDEO: Altun-alem džamija u Novom Pazaru!

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.