DOLČE I GABANA U GAJBICAMA: U kamionu sa kivijem i kruškama švercovao garderobu vrednu 23.000 evra!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

čovek je doktor

DOLČE I GABANA U GAJBICAMA: U kamionu sa kivijem i kruškama švercovao garderobu vrednu 23.000 evra!

Garderoba i obuća robnih marki "Kenzo", "Dolče i Gabana", "Tods", "Rebel" i drugih poznatih proizvođača otkrivena je na ulazu u zemlju
Objavljeno: 11:09h

Carinici na graničnom prelazu Batrovci podneli su prekršajnu prijavu protiv vozača iz Kuršumlije (34) nakon što su kod njega pronašli krijumčarenu firmiranu garderobu i obuću vrednu više od 23.000 evra, saopštila je danas Uprava carina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Garderoba i obuća robnih marki "Kenzo", "Dolče i Gabana", "Tods", "Rebel" i drugih poznatih proizvođača otkrivena je na ulazu u zemlju, kada se za kontrolu prijavio kamion beogradskih registarskih oznaka natovaren svežim kivijem i kruškama iz Italije. Vozač iz Kuršumlije je carinskoj službenici rekao da pored robe koju je prevozio nema ništa više da prijavi, ali je ona prilikom pregleda kabine pronašla jednu torbu prekrivenu ličnim prtljagom. Mada je vozač tvrdio da je reč o polovnim stvarima, utvrđeno je da su te stvari nove i firmirane. Službenica je i na gornjem krevetu u kabini pronašla još dve torbe sa novom garedorobom i obućom. Vozač je potom pokušao da opravda svoj postupak pričom da ujak iz Italije povremeno njegovoj nezaposlenoj majci šalje polovnu garderobu, koju ona prodaje komšinicama. Na osnovu originalnih etiketa sa cenama utvrdjeno je da ukupna vrednost krijumčarene gardeorobe iznosi 23.355 evra. Kako ona prelazi trećinu vrednosti prevoznog sredstva, zadržan je i kamion, čime ukupna vrednost prekršaja dostiže 30.000 evra.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.