SINA SU NAM UBILI I OSTAVILI PORED PUTA! Tužna ispovest roditelja nastradalog Nišlije (31)
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

strahota!

SINA SU NAM UBILI I OSTAVILI PORED PUTA! Tužna ispovest roditelja nastradalog Nišlije (31)

Dalibor Krstić (31), koji je nestao još novembra prošle godine, pronađen je juče ujutru oko 8 časova u blizini Zadružnog doma u Donjem Matejevcu kod Niša. Iako je istraga tek u početnoj fazi, Daliborovi roditelji sumnjaju da je njihov sin ubijen na nekoj drugoj lokaciji i da je ostavljen pored puta u centru sela
Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Nišu je naložilo istragu, nakon čega je telo prebačeno u Zavod za sudsku medicinu gde će biti obavljena obdukcija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Marina Lopičić

- Dalibor je otišao od kuće bez pozdrava tokom noći 10. novembra. Čula sam se sa njim nakon toga nekoliko puta telefonom, zvao me je sa tuđeg broja - kroz suze priča Daliborova majka, Azreta Krstić (60) iz Donjeg Matejevca. - Nadala sam se da će doći na našu krsnu slavu Sveti Vrači 14. novembra. Nije ga bilo i ja sam 16. novembra prijavila nestanak policiji.

MUŠKARAC POGINUO NA LICU MESTA: Težak udes u Zrenjaninu!

Duže od tri meseca su svi bezuspešno tragali za mladićem. Azreta kaže da je njen sin često zbog posla odsustvovao od kuće po 10-15 dana.

- Nadala sam se da ponovo negde radi, da mu se pokvario telefon i da je živ. Jutros su nam policajci rekli da je pronađen mrtav. Kako da sada nađem smisao svog teškog života bez sina jedinca - jecajući govori Azreta.

Kako "Novosti" saznaju u porodičnoj kući Krstića, Daliborov otac Perica je po odeći potvrdio identitet.

- Dalibor je bio u crnoj trenerci, a jakna je bila bačena pored tela. Nisam mogao dugo da gledam beživotno telo sina - priča Perica. - Glava mu je bila okrenuta prema zemlji, ležao je potrbuške, a telo nije bilo u fazi raspadanja. Policija mi nije dala da ga okrenem. Pored leša inspektori su zatekli psa i pronašli pumpicu. Uvek sam mu govorio da vodi računa sa kim se druži. Ne znam ko je mogao da ga ubije.

Azreta kaže da svakog dana više puta prolazi pored lokacije na kojoj je Dalibor pronađen i da bi ga videla da je tu ranije bio.

- Policija je pretražila svaki kutak Niša i nije ga pronašla u našem kraju. Sumnjam da je proteklih meseci bio u Kraljevu, da je tamo radio. Mi smo siromašni ljudi, ali nikome ništa ne dugujemo. Nemamo penziju, posao, niti zdravstveno osiguranje - nastavlja ožalošćena majka. - Nismo mogli puno toga da priuštimo Daliboru. Morali smo da radimo najteže fizičke poslove da bismo preživeli. I Dalibor je bio veoma vredan, ništa mu nije bilo teško. Išao je na građevinu, sekao drva, pomagao svakome ko bi ga pozvao.

Inače, leš je pronašao prolaznik koji je odmah o tome obavestio policiju.

NIJE BIO OŽENjEN

Nesrećni Dalibor nije bio oženjen, a završio je srednju mašinsku školu "12. februar" u Nišu. Meštani Donjeg Matejevca kažu da su Krstići poštena i vredna porodica.

- Dalibor je voleo malo više da popije, ali nije bio agresivan. Nikoga nije dirao, nikome nije dugovao i za njega imaju samo reči hvale - kažu poznanici porodice Krstić.

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.